Anasayfa Haber AnTuTu’ya Göre Nisan Ayının En İyi Fiyat Performans Telefonları

AnTuTu’ya Göre Nisan Ayının En İyi Fiyat Performans Telefonları

Nisan ayının en iyi fiyat performans telefonları

AnTuTu, Nisan ayının en iyi fiyat performans telefonlarını açıkladı.

Benchmark şirketi AnTuTu, Nisan ayını geride bırakmamızın ardından 212 dolar altında iyi performansı sunan modellerin listesini kullanıcılar ile paylaştı. İşte karşınızda Nisan ayının en iyi fiyat performans telefonları!

Nisan Ayının En İyi Fiyat Performans Telefonları:

AnTuTu en iyi fiyat performans telefonları Nisan 2020
AnTuTu en iyi fiyat performans odaklı telefonlar listesi

Yayınlanan listedeki telefonların Çin’deki resmi satış fiyatları göz önünde bulundurularak hazırlandığını da belirmekte yarar var. 7 farklı modelin yer aldığı listede ise bizleri Redmi, Vivo ve Honor gibi Çinli üreticilerin yeni nesil uygun fiyatlı akıllı telefonları karşılıyor.

Buna göre Nisan ayının en iyi fiyat performans gösteren telefonu olarak Honor 9X‘un belirlendiğini görmekteyiz. 4 GB RAM’e ve Kirin 810 işlemcisine ev sahipliği yapan bu modeli ise Redmi Note 8 Pro takip ediyor. Bildiğiniz üzere Xiaomi’nin uygun fiyatlı telefonu akıllı telefon pazarına damgasını vurmuş ve tüm dünya çapında 30 milyon adet ünite satarak oldukça büyük bir başarıya imza atmıştı.

Dörtlü arka kamera kurulumuyla ön plana çıkan Xiaomi’nin bu modeli Helio G90T işlemcisinden güç alıyor. Bu işlemciye ise 6 GB RAM ve 64/128 GB dahili hafıza seçenekleri eşlik ediyor.

AnTuTu tarafınca yayınlanan listede Redmi Note 8 Pro modelini ise sırasıyla Honor Play 9T, Redmi Note 8, Vivo Z5x, Vivo Z5 ve Vivo Y5 modelleri takip ediyor.

İlginizi çekebilir: LG VELVET Tanıtıldı