Anasayfa Haber Google Destekli Huawei P30 Pro New Edition Satışa Sunuldu

Google Destekli Huawei P30 Pro New Edition Satışa Sunuldu

Huawei P30 Pro New Edition fiyatı ve özellikleri

Google uygulamalarına ve servislerine ev sahipliği yapan Huawei P30 Pro New Edition, Almanya’da satışa sunuldu.

Geçtiğimiz günlerde Google destekli Huawei P Smart 2020 modelini tanıtan Huawei, bugün ise Google uygulamalarına ve servislere sahip olan Huawei P30 Pro New Edition modelini piyasaya sundu. Peki, Huawei P30 Pro New Edition fiyatı ve özellikleri ile bizlere neler sunuyor? İşte karşınızda Huawei P30 Pro New Edition özellikleri!

Huawei P30 Pro New Edition Özellikleri

Daha önceden yapılan sızıntılarla beraber gündeme gelen yeni Huawei P30 Pro modeli, sızıntılarda olduğu gibi 6.47 inç boyutundaki Full HD+ çözünürlük sunan kavisli OLED ekranın üzerine kuruluyor. Donanım kısmında ise 7nm Kirin 980 işlemcisine ev sahipliği yapan yeni P30 Pro’da aynı zamanda 8 GB RAM’a ve 256 GB dahili hafızaya yer veriliyor.

Huawei P30 Pro New Edition özellikleri ve fiyatı

Kamera tarafındaysa serinin orijinal modelinde olduğu gibi bu modelde de 40 Megapiksel ana kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Bu ana kameraya ise 20 Megapiksel ultra geniş açılı lens, 8 Megapiksel telefoto kamera ve ToF derinlik algılama sensörü eşlik ediyor. Kamera özellikleriyle dikkat çeken telefonun ön tarafında ise 32 Megapiksel çözünürlüklü bir ön kamera kurulumuna da yer veriliyor.

İlk olarak Almanya’da satışa sunulan cihazın aynı zamanda Android 10 tabanlı EMUI 10.1 arayüzüyle beraber geldiğini de belirtelim. Bunun dışında GSM ile Google servislerine, uygulamalarına ve Android lisansına da ev sahipliği yapan cihaz, 40W hızlı şarj destekli 4.200mAh boyutundaki bir bataryadan da besleniyor.

Huawei P30 Pro New Edition fiyatı

Huawei P30 Pro New Edition Fiyatı

Huawei’nin Almanya sayfasında satışa sunulan Huawei P30 Pro New Edition modelinin aynı zamanda merak edilen fiyatı da belli oldu. Bu kısımda paylaşılan bilgilere göre yeni P30 Pro modelinin fiyatı, 749 Euro olarak belirlendi. Şimdilik, söz konusu cihazın Almanya dışında hangi ülkelerde satışa sunulacağı bilinmiyor. Ancak bahsi geçen modelin Türkiye pazarına da giriş yapması da bekleniyor.

İlginizi çekebilir: Google Destekli Huawei P Smart 2020 Duyuruldu