Anasayfa Haber Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve 2 Remaster Duyuruldu

Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve 2 Remaster Duyuruldu

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Remaster

Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve 2 Remaster harika grafikler ve daha fazlası ile yine keyifli bir kaykay oyunu deneyimi sunacak.

Tony Hawk adını verdiği kaykay oyunun remaster sürümlerini bizzat kendisi duyurdu. Vicarious Visions tarafından çağa uydurması sağlanacak Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 Remaster orijinalleri ile kıyaslandığında gerçekten harika gözüküyor.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve 2 Remaster, iki oyunun orijinal seviyelerini, ikonik kaykaycılarını, harika hareketlerini ve müziklerini geri getirecek. Grafikleri baştan aşağı yenilenen oyunda numaraların da daha modern ve iyi görünmesi sağlanacak. Çoklu oyuncu tarafında ise hem yerel bölünmüş ekran hem de çevrimiçi kooperatif modları sunulacak.

Create-A-Skater ve Create-A-Park özellikleri de çok daha güçlü kişiselleştirme seçenekleri ile dönüyor. Hatta bu kişiselleştirmeler çoklu oyuncuda da görülecek. Tüm kişileştirme nesnelerinin oynanışla elde edilebileceği ve mikro ödemeler olmayacağının da altı çiziliyor.

Tek bir remaster paketi olarak gelecek Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, 4 Eylül 2020 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyun PC (sadece Epic Games Store), Xbox One ve PlayStation 4 platformları için sunulacak.


İlginizi çekebilir: Diablo 2 Remaster Bu Yıl Gelebilir