Anasayfa Haber GTA 5 NaturalVision Evolved Modu Görsellikte Çağ Atlatıyor

GTA 5 NaturalVision Evolved Modu Görsellikte Çağ Atlatıyor

GTA 5 NaturalVision Evolved modu

GTA 5 için yakın zaman içerisinde yayınlanacak olan gerçekçi grafik modundan ilk fragman geldi.

2013 yılında piyasaya sunulan GTA V, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Epic Games Store üzerinden bir hafta boyunca ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklanmıştı. Bir anda yeniden oyuncular tarafından büyük ilgi gören GTA 5 için birbirinden farklı oyun modları da oyuncular tarafından aranmaya başladı. İnternet üzerinden aratılan bu modların en dikkat çekeni ise GTA 5 NaturalVision Evolved modu olarak karşımıza çıkıyor.

GTA V’in grafiklerini gerçekçi hale getiren bu modun yayınlanan fragmanında ise bizleri oldukça hoş görüntüler karşılıyor. 10 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğu açıklanan bu mod sayesinde oyunun grafikleri neredeyse gerçeğe yakın bir şekle dönüşüyor.

GTA 5 NaturalVision Evolved modu

Modun yayınlanan fragmanındaysa gerçekçi hava durumlarına, dokulara ve birçok detaya da dikkat çekiliyor. Aynı zamanda oyunun grafiklerini baştan aşağıya elden geçirdiklerini belirten mod yapımcıları, bu kısımda ise oyunculara bambaşka bir GTA V deneyimi vadediyor.

Şimdilik, modun ne zaman yayınlanacağı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak, daha önceden de aynı ekip tarafından NaturalVision adında bir grafik modu daha geliştirmişti. NaturalVision Evolved moduna kıyasla tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu modda da grafik bakımından birçok iyileştirmeye yer veriliyordu. Son olarak, hemen aşağıdan bahsi geçen modun yayınlanan fragmanını izleyebilirsiniz.

GTA 5 NaturalVision Evolved Modu Fragmanı: 

İlginizi Çekebilir: GTA V Ücretsiz Oldu