Anasayfa Haber Redmi Note 10 Geliyor! İşte Sızdırılan Özellikleri

Redmi Note 10 Geliyor! İşte Sızdırılan Özellikleri

Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri

5G desteğine sahip olacak Redmi Note 10 özellikleri sızdırıldı.

Redmi Note 9 serisi her ne kadar kısa bir süre önce tanıtılmış olsa da serinin bir sonraki üyesi olacak olan Redmi Note 10 özellikleri ile ilgili ilk detaylar gelmeye başladı.

TENAA üzerinden aktarılan bilgilere göre Redmi Note 10’un 5G desteğiyle beraber geleceğini görmekteyiz. Bunun yanı sıra serinin yeni telefonuyla beraber LCD ekrandan OLED ekrana geçiş yapılacağına da özellikle dikkat çekiliyor.

Bu kısımda ise 6.57 inç boyutundaki bir OLED ekranın üzerine kurulacağı belirtilen cihaz, aynı zamanda 1080×2400 piksel çözünürlük değerini de kullanıcılara sunacak. Donanım kısmındaysa MediaTek Dimensity 820 işlemcisini bünyesinde barındıracak olan Note 10’un, ayrıca 6/8 GB RAM ve 64/256 GB depolama seçeneklerine de sahip olacak. Bunun haricinde tüm bu özelliklere ev sahipliği yapacak olan cihaz, 22.5W hızlı şarj destekli 4.420 mAh boyutundaki bir bataryadan da beslenecek.

Redmi Note 10 Özellikleri

TENAA üzerinden paylaşılan bilgilerin yanı sıra Note 10’un bazı kamera özellikleri de sızdırıldı. Bu doğrultuda servis edilen bilgilere göre, Redmi’nin yeni telefonu  dörtlü arka kameraya sahip olacak. Bu dörtlü kameranın ana sensörü ise 48 MP çözünürlüklü olacak. Aynı zamanda Redmi’nin yeni telefonu bu dörtlü kamera kurulumuyla beraber 4K çözünürlükte video çekimi de yapılabilecek. Cihazın ön tarafında ise 16 Megapiksel bir çözünürlükteki kamera sensörüne yer verilecek.

Şimdilik, serinin yeni üyesi ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak kısa bir süre önce tanıtılan Redmi Note 9’un halen bazı bölgelerde satışa sunulmadığını göz önünde bulunduracak olursak, Note 10 için biraz daha beklememiz gerekecek.

İlginizi Çekebilir: Redmi Note 9 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu