Anasayfa Haber Assassin’s Creed Valhalla Haritası Odyssey’den Daha Büyük Olabilir

Assassin’s Creed Valhalla Haritası Odyssey’den Daha Büyük Olabilir

Assassins Creed Valhalla haritası

Üst düzey yetkililerin yapmış olduğu açıklamalara göre Assassin’s Creed Valhalla haritası, Odyssey’den daha büyük olabilir.

Assassin’s Creed Valhalla ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önceden çıkış tarihi ortaya çıkan Valhalla’nın şimdi de haritasıyla ilgili önemli detaylar gün yüzüne çıktı. Bu kısımda üst düzey yetkililerinin yapmış olduğu açıklamalara göre Assassin’s Creed Valhalla haritası, serinin bir önceki oyunu olan Odyssey’den daha büyük olabilir.

Hatırlarsanız, birçok oyuncu Odyssey’nin devasa haritasından şikayetçi olmuştu. Oldukça büyük bir haritaya sahip olan Odyssey, özellikle ana hikayenin bütünlüğünü korumakta bir takım sıkıntılar yaşamıştı. Tüm oyuncular yeni oyunun haritasının nasıl olacağını merak ederken birkaç gün önce Ubisoft’un Ortadoğu İletişim Başkanı Malek Teffaha, Valhalla projesinin Odyssey’den daha küçük olacağını açıklamıştı.

Ancak bu paylaşımını kısa bir süre içerisinde kaldıran Teffaha oyuncuların aklında soru işaretleri uyandırmıştı. Birçok oyuncu Teffaha’nın bu tweeti neden sildiğini merak ederken, bugün ise Valhalla’nın yapımcısı Julien Laferrière’den önemli açıklamalar geldi.

Bu kısımda Teffaha’nın görüşlerine katılmadığını belirten yapımcı, aynı zamanda Valhalla’nın haritasının Odyssey’e kıyasla daha büyük olacağını da ifade etti. Bunun haricinde yeni haritanın oyun deneyimine nasıl etki edeceği ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan yapımcı, oyunun haritasında gizli dünyalar olacağını da belirtti.

Söz konusu bu gizli dünyaların ise oyunculara saatlerce süren bir oyun deneyimi yaşatacağına da dikkat çekilirken, Valhalla’nın özellikle bu yönüyle serinin diğer oyunlarından farklı olacağı da müjdelendi. Şimdilik, Valhalla’nın ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Ancak Ubisoft’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda bahsi geçen oyunun 15-16 Ekim tarihleri arasında piyasaya sunulacağı tahmin ediliyor.


İlginizi çekebilir: Ubisoft, Apple ve Google’a Dava Açtı