Anasayfa Haber Epic Games Store’da Otomatik Oyun İade Süreci Başladı

Epic Games Store’da Otomatik Oyun İade Süreci Başladı

Epic Games Store Oyun İade

Satın alımdan sonra 14 günü geçmemiş ve oynama süresi 2 saati aşmayan oyunlar artık Epic Games Store üzerinden otomatik iade edilebiliyor.

Epic Games sık sık dağıttığı ücretsiz oyunlar, indirimler ve kuponlarıyla gündeme gelmeye devam ediyordu. Her geçtiğimiz gün büyümeye devam eden platform eksiklerini de tamamlamaya devam ediyor.

Bildiğiniz üzere Steam üzerinde satın almış olduğunuz oyunları belirli şartları karşılamak kaydıyla iade edebiliyordunuz. Epic Games tarafında da benzer bir gelişme yaşandı ve kullanıcılar satın alma işlemlerini kolayca tek bir bölüm üzerinden iade edebiliyor.

Tüm oyunları herhangi bir nedenle satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde geri iade hakkınız bulunuyor. Ancak oyunun oynama süresinin 2 saati aşmamış olması gerekiyor. Ayrıca Epic, bir müşterinin diğer hizmet şartlarını ihlal ettiği veya şirketin iade politikasını kötüye kullandığını tespit etmesi durumunda geri ödemeleri önleyeceğini söylüyor.

İade işlemleri için Epic Games web sitesi veya uygulaması üzerinden kullanıcı adınıza tıklayın. Ardından Hesap (Hesap Yönetimi) ve İşlemler yolunu izleyin. Devamında ise iade etmek istediğiniz oyunun üzerine tıklayın. Eğer oyun ücret iadesi için uygunsa “Ücret İadesi” seçeneği ile işlemi başlatabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Ubisoft, Apple ve Google’a Dava Açtı