Anasayfa Haber Instagram Önerilen İçerikler Görmenin Yeni Bir Yolunu Sunuyor

Instagram Önerilen İçerikler Görmenin Yeni Bir Yolunu Sunuyor

Instagram Guides

Instagram, Guides adını verdiği özellik ile Covid-19 döneminde insanların mutlu olmasını sağlamak istiyor.

Instagram kullanıcılarının takip ettiği içerik üreticilerinden önerilen içerikler bulmasını sağlayacak bir yenilik hazırladı. Guides (Rehberler) adlı araç mutluluk verecek görüntü ve videolar gösterecek. Facebook çatısı altındaki servis, özellikle şu Covid-19 salgını döneminde insanların bu tarz içeriklere ihtiyacının olduğunu belirtiyor.

Guides içerik üreticinin profilinde ayrı bir sekme olarak gözükecek. Bu sekmede uzman bireyler ve organizasyonları kaynaklı çeşitli Instagram fotoğraf ve videoları koleksiyonu yer alacak. Ayrıca ipuçları ve tavsiyeler de sunulacak. Gönderiler kullanıcıların kendi profillerinde de gelebilecek. Belirli bir Guide’a tıkladığınızda ise orijinal gönderiye yönlendirileceksiniz. Bunları Hikaye’nize de paylaşabilecek ya da Direkt Mesaj üzerinden başkalarına gönderebileceksiniz. Instagram, Guides özelliğinin önümüzdeki günlerde Keşfet sekmesi üzerinden erişilebilir olmasını planlıyor.

Instagram, bu içerik üreticilerinden kaynakların insanların refahlarına bakmalarına, başkalarıyla bağlantılarını korumalarına veya kaygı veya kederi yönetmelerine ve daha fazlasına yardımcı olabileceğini söylüyor.

İlginizi çekebilir: Instagram Canlı Videoları Artık IGTV’ye Kaydedilebiliyor