Anasayfa Haber Assassin’s Creed Unity Ray Tracing İle Böyle Görünüyor

Assassin’s Creed Unity Ray Tracing İle Böyle Görünüyor

Assassin's Creed Unity Ray Tracing teknolojisi

Assassin’s Creed Unity için özel olarak geliştirilen mod ile beraber oyuna Ray Tracing desteği getirildi.

Nvidia‘nın RTX ekran kartları ile kullanıma sunduğu Ray Tracing teknolojisi genel olarak yeni nesil oyunlarda ön plana çıkıyor olsa da Assassin’s Creed Unity gibi oyunları da bambaşka bir boyuta taşıyabiliyor.

OreoShaman adlı bir YouTube kanalı üzerinden paylaşılan videoda, Assassin’s Creed Unity’nin grafikleri üzerinde bir takım değişikliklere gidiyor. Oyunu grafiklerini az da olsa elden geçirdiğini belirten OreoShaman, bu kısımda ise oyuna ışın izleme teknolojisini ekliyor.

Bu sayede oyunun grafiklerini tabiri caizse çağ atlatan YouTuber, yayınlamış olduğu videoyla beraber oyundaki değişiklikleri de en net şekilde gözler önüne seriyor. Hemen aşağıda yer alan videodan da görebileceğiniz üzere, Ray Tracing teknolojisi doğrudan gelen ışığın haricinde, nesnelere yansıyan ışığın da son derece gerçekçi görünmesini sağlıyor.

Bildiğiniz üzere mevcut neslin ilk büyük yapımlarından biri olan Unity, 2014 yılında piyasaya sunulmuştu. Ancak söz konusu oyun bazı teknik sıkıntılar yüzünden oyuncular tarafından olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı.

İlginizi çekebilir: Tencent, System Shock 3 ve 4’ün Yeni Sahibi Oldu