Anasayfa Haber Mafia Trilogy, Baştan Aşağı Yenilenmiş Bir Deneyim Sunacak

Mafia Trilogy, Baştan Aşağı Yenilenmiş Bir Deneyim Sunacak

Mafia Trilogy

Mafia Trilogy dahilindeki Mafia: Definitive Edition hikayeyi yeni oyun motoru ile yeniden anlatacak.

Geçtiğimiz hafta yayınladığı fragman ile heyecanı körükleyen 2K Games, Mafia Trilogy hakkındaki tüm detayları sonunda resmen açıkladı. Buna göre, 2002 yapımı Mafia sıfırdan tekrar yapılmış olarak karşımıza çıkacakken 2010 tarihli Mafia II yeniden yapımı ve 2016 Mafia III tekrar sunumu tek bir pakette oyuncular ile buluşacak.

Orijinal Mafia yeniden yapımı Mafia: Definitive Edition üçlemenin en merak uyandıran parçası. Oyun yeni bir motor ile baştan aşağı yeni olarak karşımıza çıkacak. Güncellenen senaryo, yeni oynanış, ara sahneler ve daha fazlası ile taksi şoförü Tommy Angelo’nun Lost Haven şehrindeki yükselişinin hikayesine yeniden tanıklık edeceğiz. Oyunun çıkış tarihi ise 28 Ağustos olarak planlanmış durumda.

Mafia II: Definitive Edition ise 4K yükseltilmiş görselleri, hikayenin tamamı ve kozmetik indirilebilir içerik paketlerinin tamamı bir arada olarak sunulacak. Halihazırda Steam’de oyuna sahip olanlar bu sürüme ücretsiz olarak sahip olabilecek.

Son olarak, Mafia III: Definitive Edition ise tüm season pass içerikleri ile dönüş yapıyor. Yine Steam’de bu oyuna sahip olanlar da ücretsiz geçiş hakkı elde edecek. Ek olarak, bu ücretsiz geçiş Xbox One ve PlayStation 4 sahipleri için de geçerli olacak. İkinci ve üçüncü oyunların 19 Mayıs itibarıyla çıkış yaptığını da belirtelim.

Steam’de Mafia: Definitive Edition 259 TL, Mafia II: Definitive Edition ve Mafia III: Definitive Edition ise 199 TL fiyat ile ayrı ayrı listelenmiş durumda. Oyunu üçleme olarak almak isteyenlerin ise 59.99 euro ödemesi gerekecek.

İlginizi çekebilir: Assassin’s Creed Unity Ray Tracing İle Böyle Görünüyor