Anasayfa Haber Valorant Çıkış Tarihi Belli Oldu

Valorant Çıkış Tarihi Belli Oldu

Valorant çıkış tarihi

Riot Games imzası taşıyan Valorant için çıkış tarihi beklenenden yakın.

Riot Games yaptığı sürpriz duyuru ile Valorant adlı merakla beklenilen yeni oyununun yalnızca iki hafta sonra piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyunun çıkış tarihi ise 2 Haziran olarak açıklandı. Beta sürecindeki oyunun sunucuları 28 Mayıs tarihinde kapanacak ve tam sürüme hazırlık olarak mevcut oyuncuların verileri de sıfırlanacak.

Overwatch ve Counter-Strike birleşimi ücretsiz rekabetçi birinci şahıs nişancı türündeki Valorant, taktiksel nişancılık ile doğaüstü güçleri buluşturuyor. Oyunun kapalı beta sürecinde Twitch platformunda 1.7 milyon eş zamanlı izleyici ile rekor kırdığını da belirtelim.

Oyun yeni bir haritayı, oynanabilir ajanı ve oyun modunu müjdeliyor. Bu eklemelerle ilgili daha fazla ayrıntı henüz açıklanmadı. Yeni oyuncuların yükselişine hazırlanmak ve gecikmeleri düşük tutmak için Atlanta, Dallas, Madrid, Londra ve Varşova’da yeni sunucular açılacağı belirtiliyor. Dahası, Kolombiya, Arjantin ve Doğu Avrupa bölgelerinde sunucu istikrarı da artırılmaya çalışılıyor.

Hileciler için otomatik engelleme mekanizması da oyunun gelişi ile devreye sokulacak. Beta sürecinde bunun manuel olarak işlediği de bilgiler arasında. Riot, hilecileri tespit edip engelleme konusunda agresif bir turum sergileyeceklerini de baştan söylüyor.


İlginizi çekebilir: Valorant Haritasının CS 1.6 Haritalarıyla Benzerliği Ortaya Çıktı