Anasayfa Haber Galaxy Note 20 Plus Periskop Kamera İle Gelebilir

Galaxy Note 20 Plus Periskop Kamera İle Gelebilir

Galaxy Note 20 Plus periskop kamera

Galaxy Note 20 Plus’ın merak edilen kamera detayları ortaya çıktı.

Ağustos ayında tanıtılması beklenen Galaxy Note 20 Plus ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önceden paylaşılan raporlarda fiyatı ve bazı teknik özellikleri ortaya çıkan Note 20 Plus‘ın şimdi de kamera detayları sızdırıldı. Buna göre Galaxy Note 20 Plus periskop kamera sistemiyle beraber gelebilir.

Hatırlarsanız, son paylaşılan raporlarda Note 20 Plus’ın kullanıcılara 100x dijital zoom sunmayacağı ortaya çıkmıştı. Yaşanan bu gelişmenin hemen ardından yayınlanan yeni raporda ise Note 20 Plus modelinin kesin olarak periskop kamera sistemiyle geleceği belirtiliyor.

Konuyla ilgili ortaya atılan iddialara göre Samsung’un yeni amiral gemisi bu kamera sistemiyle beraber fotoğraf çekerken çok daha yüksek kalitede zoomlama imkanını da kullanıcılara sunacağı ön görülüyor. Bunun haricinde 10x kayıpsız zoom yapabilecek olan cihazın, ayrıca dijital zoom miktarının ise 50x ila 60x arasında olacağı da tahmin ediliyor.

Aynı zamanda paylaşılan raporda Note 20 Plus’ın üçlü kamera kurulumuyla beraber geleceği de yeniden dikkat çekiliyor. Bu kısımda ise 108 Megapiksel ana kameraya yer verileceği iddia ediliyor. Bahsi geçen bu ana kameraya ise ultra geniş açılı bir kamera sensörünün de eşlik edeceği düşünülüyor.

Şimdilik, sızdırılan bilgiler ile ilgili Samsung cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgilere göre Note 20 Plus’ın sızdırılan bilgilerdeki gibi olacağına da kesin gözüyle bakılıyor. Son olarak hemen aşağıdan Galaxy Note 20 Plus‘ın daha önceden sızdırılan teknik özelliklerini de inceleyebilirsiniz.

Galaxy Note 20 Plus özellikleri
Galaxy Note 20 Plus periskop kamera

Sızdırılan Galaxy Note 20 Plus Özellikleri:

  • Ekran: 6.87 inç boyutundaki 3096×1444 çözünürlük sunan AMOLED ekran, 497 ppi yoğunluk, 120Hz ekran yenileme hızı
  • İşlemci: Satışa sunulacağı bölgeye göre Snapdragon 865 veya 6 nm Exynos 992 işlemci
  • Bellek: 16GB LPDDR5 RAM (Henüz net bir bilgi elde edilemedi)
  • Batarya: 4.500 mAh boyutundaki batarya
  • Kamera: 108 Megapiksel ana sensör, periskop kamera, ultra geniş açılı kamera

İlginizi Çekebilir: Güncel Galaxy Note 20 Tasarımı Sızdırıldı