Anasayfa Haber Amazon’dan Bedava Takım Tabanlı Bilim-Kurgu Oyunu: Crucible

Amazon’dan Bedava Takım Tabanlı Bilim-Kurgu Oyunu: Crucible

Crucible

Ücretsiz olarak hemen indirip oynamaya başlayabileceğiniz Crucible kıran kırana bir mücadele vadediyor.

Amazon, Relentless Studios iş birliği ile geliştirdiği üçüncü şahıs, kahraman tabanlı bilim-kurgu nişancı oyunu Crucible ile oyun dünyasında da aktif bir rol oynamak istiyor. Bedava olan oyunu ilk başta Overwatch ile kıyaslayabilirsiniz ancak çok daha açık bir dünya sizleri bekliyor.

Yaptığınız seçimlerin takımı yönlendirdiği oyunda, her maç hayatta kalma ve kontrol için bir mücadele niteliğinde. Sadece rakiplerinizle başa çıkmakla kalmayıp aynı zamanda gezegenin kendisinin yoluna koyduğu zorluklara adapte olmanız ve üstesinden gelmeniz gerekiyor. Sizin ve takım arkadaşlarınızın uzaylı yaratıkları yok etmek, hedefleri yakalamak ve rakiplerinizi takip etmek için birlikte çalışmanız gerekiyor.

Crucible’deki her kahramanın kendine özgü yetenekleri bulunuyor. Şu an için oyunda toplamda 10 oynanabilir Avcı mevcut. Bu sayının ileride artması olası. Teleport, kalkan, silah, iyileştirme bunlardan bazıları. Maç başlamadan karakterinizin yeteneklerini de belirleyebiliyorsunuz. Seviyenizi yükselttikçe daha fazlasını açmak da mümkün.

Oyun modları olarak ise Heart of the Hives, Alpha Hunters ve Harvester Command sunuluyor. Bunlardan birinde etraftaki düşmanları yok etmeniz, diğerinde 8’e karşı 8 takımlar arasında mücadele etmeniz ve son modda belirli noktaları ele geçirip elinizde tutmanız gerekiyor.

Crucible oyununu Steam platformundan indirip hemen mücadeleye başlayabilirsiniz.


İlginizi çekebilir: Microsoft Solitaire 30. Yıl Dönümünü Kutluyor