Anasayfa Haber Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls ve Heavy Rain Steam’e Geliyor

Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls ve Heavy Rain Steam’e Geliyor

Detroit: Become Human, Beyond Two Souls, Heavy Rain, Steam

Bir süredir Epic Games Store için özel kalan Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls ve Heavy Rain oyunları Steam platformuna beklenenden erken geliyor.

Quantic Dream tarafından PC için Epic Games Store platformuna özel olarak sunulan Detroit: Become Human, Beyond Two Souls ve Heavy Rain şimdi de Steam yolunda. Uzunca bir süre sadece PlayStation oyun konsolu sahiplerinin oynayabildiği 3 hit oyunun 18 Haziran tarihinde Steam kullanıcılarına da sunulacağı duyuruldu.

Normalde Epic Games Store’a özel gelen oyunlar 1 yıl boyunca bu platforma özel kalıyor ve daha sonra Steam gibi platformlarda da çıkıyordu. Öte yandan, Heavy Rain 24 Haziran 2019’da, Beyond: Two Souls bundan 1 ay sonra ve Detroit: Become Human ise Aralık 2019’da gelmişti. Bu anlamda Steam sürpriz yapmış oldu.

Hikaye ağırlıklı ve oldukça etkileyici olan oyunlarda birçok alternatif son sunulduğunu belirtelim. Yani farklı sonlar ve gidişat için oyunları defalarca oynamanız gerekecek. PC sürümleri konsol sürümlerinden farklı olarak yüksek çözünürlüklü ekran, 60 FPS oynanış ve tabii ki fare/klavye desteği ile geliyor.

Heavy RainBeyond: Two Souls ve Detroit: Become Human sayfalarından oyunları istek listenize hemen eklemeniz ya da demolarını indirmeniz mümkün. Şu an için fiyatlar ise belirsiz.

 

İlginizi çekebilir: Xbox Game Pass PC ve Konsola Yeni Oyunlar Dahil Oldu