Anasayfa Haber Haziran Ayının İlk Ücretsiz PlayStation Plus Oyunu Açıklandı

Haziran Ayının İlk Ücretsiz PlayStation Plus Oyunu Açıklandı

ücretsiz PlayStation Plus oyunu / Call of Duty WW2 oyunu

Haziran ayının ilk ücretsiz PlayStation Plus oyunu Sony tarafından resmi olarak açıkladı.

Sony, PlayStation Plus abonelerine her ay düzenli olarak ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu doğrultuda Mayıs ayında Farming Simulator 2019 ve Cities: Skyline oyuncularını abonelere ücretsiz olarak dağıtan Sony, şimdi de önümüzdeki ayın ücretsiz PlayStation Plus oyununu açıkladı.

ücretsiz PlayStation Plus oyunu Call of Duty WW2

Bildiğiniz üzere, birçok PS Plus üyesi geçtiğimiz ay yayınlanan ücretsiz oyunlardan bir hayli şikayetçi olmuştu. Hatta bazı kullanıcılar Mayıs ayının ücretsiz oyunlarının değiştirilmesi için bir kampanya başlatmıştı. Bu doğrultuda gelen geri bildirimleri değerlendiren Sony, birçok kişi tarafından beğenilen oyunu Haziran ayında PS Plus abonelerine özel olarak sunulacağını müjdeledi.

Yazın İlk Ücretsiz PlayStation Plus Oyunu: Call of Duty WW2

PlayStation’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile beraber Call of Duty WW2’nin Haziran ayının ilk ücretsiz oyunu olduğunu açıkladı. Bugünden itibaren PS Plus abonelerinin ücretsiz olarak erişebileceği oyun, aynı zamanda 6 Temmuz‘a kadar da ücretsiz olarak indirilebilecek.

2017 yılında piyasaya sunulan Call of Duty serisinin on dördüncü oyunu olarak karşımıza çıkan yapım, birçok kişi tarafından beğeni ile karşılanmıştı. Bunun yanı sıra Call of Duty WW2 yapılan incelemeler sonucunda ortalama 79 puan almayı da başarmıştı.

Bunun haricinde İkinci Dünya Şavaşı atmosferini en iyi şekilde oyunculara yansıtan yapımda, aynı zamanda herkesin aklında yer eden Normandiya Çıkarması gibi dönemin önemli olayları da oyunculara gösteriliyor.

Oyun İçi Görseller:

ücretsiz PlayStation Plus oyunu Call of Duty WW2
Ücretsiz PlayStation Plus oyunu Call of Duty WW2

ücretsiz PlayStation Plus oyunu Call of Duty WW2

İlginizi çekebilir: Sony: “PlayStation 5, PS4’ten 100 Kat Daha Hızlı Olacak”