Anasayfa Haber The Last of Us Part 2 İçin 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

The Last of Us Part 2 İçin 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

The Last of Us Part 2 oynanış videosu

19 Haziran’da çıkışını gerçekleştirecek olan The Last of Us Part II için 20 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.

Oyuncular tarafından bir süredir beklenen The Last of Us Part 2 oynanış videosu sonunda yayınlandı. Özel olarak düzenlenen State of Play etkinliğinde gösterilen oyun hem etkiyici grafikleriyle hem de oynanış mekanikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

Toplamda 20 dakika uzunluğunda olan oynanış videosunda aynı zamanda The Last of Us Part II ile ilgili merak edilen birçok detayda gözler önüne seriliyor. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz oynanış videosunda da görebileceğiniz üzere oyunun birçok mekaniğinin ilk oyundan esinlendiğini gözlemlemekteyiz. Fakat oynanış mekanikleri her ne kadar ilk oyun ile benzerlik göstermiş olsa da, bu kısımda özellikle oyuncuları bambaşka bir The Last of Us deneyiminin beklediğini de rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bunun dışında yayınlanan oynanış videosunda oyunun aksiyon ve gizlilik dinamikleri de gözler önüne seriliyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bugün yayınlanan oynanış videosu ile baş başa bırakalım.

The Last of Us Part 2 Oynanış Videosu: 

Toplamda 100 GB depolama alına sahip olacağı açıklanan oyun halihazırda PlayStation Store üzerinden ön sipariş verilebiliyor ve Türkçe çeviri ile dublaj seçeneğine de ev sahipliği yapıyor.

İlginizi çekebilir: PlayStation 5 Resmi Sitesi Güncellendi!