Anasayfa Haber Elden Geçirilmiş iPhone XR Modelleri, Uygun Fiyattan Satışa Sunuldu

Elden Geçirilmiş iPhone XR Modelleri, Uygun Fiyattan Satışa Sunuldu

yenilenmiş iPhone XR

Apple, elden geçirilmiş (refurbished) iPhone XR modellerini 499 dolardan başlayan etiket fiyatıyla satışa sundu.

Bildiğiniz gibi Apple, yeni iPhone modellerini piyasaya sürdükten birkaç ay sonra da eski modellerinden iade edilen, servis için dönen cihazları elden geçirerek yeniden satışa sunuyor. Bunu bir gelenek haline getiren şirket, 2019’da en çok satılan akıllı telefon unvanına sahip iPhone XR modelini elden geçirerek satışa sunduğunu açıkladı.

Haberin detaylarına geçmeden önce, bahsi geçen bu elden geçirilmiş modellerin sadece ABD sınırları içerisinde satışa sunulduğunu da belirtmekte yarar var. Çünkü, yasalar gereği Türkiye’de de dahil olmak üzere birçok ülkede bu tarz yenilenmiş ürünlerin satılması ne yazık ki yasak.

Hatırlarsanız, Apple daha önceden geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone XS modellerinin elden geçmiş versiyonlarını Ocak ayında satışa sunmuştu. Aradan geçen bu sürenin ardından şimdi de elden geçirilmiş iPhone XR modellerinin satışa sunulduğunu duyuruldu. Apple tarafından yapılan açıklama ile birlikte yenilen iPhone XR modellerinin 499 ila 629 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulduğunu görmekteyiz.

Böylece kullanıcıların ortalama olarak 100 dolarlık bir tasarruf yapmasına olanak sağlayan Apple, aynı zamanda uygun fiyatlı iPhone arayanlara da oldukça güzel bir fırsat sunuyor.

yenilenmiş iPhone XR fiyatı

Fiyat kısmına gelecek olursak, 64 GB depolama alanına sahip olan iPhone XR’ın 499 dolardan satışa sunulduğuna şahit olmaktayız.  Yine aynı şekilde 128 GB dahili hafıza sahip olan iPhone XR’ın 539 dolar, 256 GB depolama sahip olan modelin ise 629 dolardan satışa sunulduğunu da belirtelim.

yenilenmiş iPhone xr fiyatı

Apple tarafınca yapılan açıklamada aynı zamanda elden geçirilerek yeniden satışa sunulan bu cihazların bir yıllık garantiye sahip olduğuna da özellikle dikkat çekiliyor. Bunun yanı sıra söz konusu iPhone modellerinin pilinin ve dış kasasının yenilendiği de belirtiliyor. Ayrıca birçok testten geçirilen bu modellerinin kutu içeriğinde de tamamen yeni aksesuarlara yer veriliyor.

İlginizi çekebilir: Huawei Mate Xs Fiyatı ve Özellikleri