Anasayfa Haber MediaMarkt, Teknolojiyle Yenilen Kampanyası’nı Başlattı

MediaMarkt, Teknolojiyle Yenilen Kampanyası’nı Başlattı

MediaMarkt

MediaMarkt üzerinde beyaz eşyadan akıllı telefona, küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünleri ve süpürgelere kadar uzanan tüm kategorilerde indirimler başladı.

1 – 8 Haziran tarihleri arasında başlayan yeni kampanya ile MediaMarkt üzerinde birçok farklı kategoride büyük indirim fırsatları ziyaretçileri bekliyor. Üstelik bu kez indirimler hem mediamarkt.com.tr, hem de MediaMarkt mağazalarında geçerli olacak. Kargo beklemek istemeyenler siparişlerini online olarak verip, ürünlerini aynı gün içinde mağazalardan teslim alabilecekler.

MediaMarkt’ın Teknolojiyle Yenilen Kampanyasında öne çıkan indirimli ürünler.

MediaMarkt indirimlerinde öne çıkan bazı fırsatlar şunlar:

iPhone 7

Apple’ın en popüler akıllı telefonlarından olan iPhone 7’nin 32 GB versiyonu, indirimler süresince 3.349 TL fiyatla sizi bekliyor.

Oppo A5 2020

Eğer batarya kapasitesi yüksek ve şık bir Android akıllı telefon arıyorsanız, Oppo A5 2020 modelini 1.949 TL fiyatla MediaMarkt mağazaları ve mediamarkt.com.tr üzerinde bulabilirsiniz.

AXEN 32 inç 80 Ekran Akıllı TV

Eğer 1.000 TL altında hem akıllı, hem de güzel görüntüler sunan bir televizyon arıyorsanız AXEN’in 32 inçlik TV’sini 849 TL fiyatla satın alabilirsiniz.

ELECTROLUX EW6F3146EB CM A+++ Çamaşır Makinesi

Bu yaz beyaz eşyalarınızda yenilik yapmak istiyorsanız, 1400 devirlik A+++ enerji sınıfı bir çamaşır makinesi olan ELECTROLUX EW6F3146EB modeli 2.899 TL fiyatıyla ilginizi çekecektir.

GRUNDIG GRND 6100 A++ Enerji Sınıfı 611L Üstten Donduruculu Buzdolabı

Üstten donduruculu A++ enerji sınıfı buzdolabı GRUNDIG GRND 6100, mutfağını yenilemek isteyenler için 5.499 TL fiyatla satışa sunuluyor.