Anasayfa Haber Total War Saga: Troy Ücretsiz Dağıtılacak

Total War Saga: Troy Ücretsiz Dağıtılacak

Total War Saga: Troy Ücretsiz

Total War Saga: Troy çıktığı ilk 24 saat boyunca Epic Games Store’da hediye edilecek.

Sega ve Creative Assembly imzası taşıyan Total War Saga serisinin en yeni üyesi Total War Saga: Troy 1 yıl boyunca Epic Games Store platformuna özel olarak sunulacak. Oyunun başta Steam için de planlandığı açıklanmıştı ancak görünen o ki Epic Games olaya ağırlığını koymuş durumda. Şirket bununla da kalmayarak 13 Ağustos 2020 tarihinde çıkacak oyunu ilk 24 saat içerisinde kütüphanesine ekleyenlerin de Total War Saga: Troy’a tamamen ücretsiz ve kalıcı olarak sahip olmasını sağlayacak.

Sega Europe, oyunun çıkış gününde ücretsiz dağıtılacak olmasının heyecan verici olduğunu paylaşıyor. Şirket, sadece Troy efsanelerinin ve hikayelerinin anlatılmakla kalmayıp Epic platformu üzerinden yeni oyuncuların da ilk kez Total War’u deneyebileceği ve serinin ünlü olduğu eşsiz oynanışı deneyimleyebileceğine de dikkat çekiliyor.

Gerçek zamanlı savaşları ve sıra tabanlı stratejiyi bir arada sunacak Total War Saga: Troy, Bronz Çağı’ndaki Truva Savaşı’nı merkez alıyor. Başlangıçta Epic Games Store’a özel kalacak oyun Ağustos 2021 itibarıyla Steam ve diğer platformlarda da yer alabilecek.

İlginizi çekebilir: Borderlands: The Handsome Collection Ücretsiz Oldu