Anasayfa Haber Telegram 6.2, Gelişmiş Video Düzenleyici İle Geldi

Telegram 6.2, Gelişmiş Video Düzenleyici İle Geldi

Telegram 6.2

Telegram 6.2 güncellemesi gelişmiş video düzenleyici ve hareketli çıkartmalar sunuyor.

Gizlilik odaklı mesajlaşma uygulaması Telegram yeni sürümü ile çıtayı yükseltmiş durumda. 2015 yılında güçlü fotoğraf düzenleyicisi ile rakiplerinin bir adım önüne geçen uygulama, şimdi ise video düzenleyicisi ile dikkat çekiyor. Hatta bununla da kalınmayarak fotoğraflara hareketli çıkartmalar eklenmesine izin veriliyor.

Öncelikle gelişmiş video düzenleyici, video kalitesinin sadece 2 dokunuşla otomatik olarak artırılabilmesini sağlıyor. Ek olarak, parlaklık ve doygunluk gibi parametrelerin ayarlanması da mümkün. Videolara ya da fotoğraflara yakınlaştırma yaparak bunların üzerine çizim yapılabileceğini de belirtelim.

Bundan böyle medyaların istediğiniz yerine hareketli çıkartmalar da ekleyip bu medyaları çok daha eğlenceli bir hale getirebileceksiniz. Fotoğraf üzerine hareketli çıkartma eklediğinizde bunların GIF’e dönüştüğünü de hatırlatalım. GIF paneli ise yeni bir Popüler bölümü kazanıyor. Ayrıca, en popüler duyguların yer aldığı ifade tabanlı sekmeler de yine bu paneldeki yerini alıyor. Yapılan geliştirmelerle GIF’lerin yüklenme süreleri de kısaltılmış. Yani aradığınız GIF’i çok daha çabuk bulabileceksiniz. Sevdiğiniz GIF’leri daha sonra kullanmak için bunları En Son sekmesine kaydetmeniz için de kolaylık sağlanmış.

Çok sayıda sohbete sahip olanların bunları klasörlerden birine kolayca eklemesi için de listedeki bir sohbete basılı tutması yeterli. Aynı işlem klasörlerden sohbetleri kaldırmak için de kullanılabiliyor. Android tarafında uygulamanın daha akıcı çalışması için yeni özellikler de geliyor. Bu özellikler arasında daha iyi animasyonlar ve gelişmiş video oynatıcı da yer alıyor.

Son olarak, Telegram 6.2 güncellemesinin Google Play Store ve App Store platformlarındaki yerini aldığını belirtelim.

İlginizi çekebilir: A14X İşlemcili Yeni iPad Pro Modelinin Özellikleri Sızdırıldı