Anasayfa Haber Galaxy Watch 3 Özellikleri Sızdırıldı

Galaxy Watch 3 Özellikleri Sızdırıldı

Galaxy Watch 3 özellikleri

Samsung’un yeni akıllı saat modelinin özellikleri ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 modelleriyle beraber tanıtılması beklenen Galaxy Watch 3 modeliyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Daha önceden yapılan sızıntılarla birlikte bazı detayları ortaya çıkan yeni Galaxy Watch modeli şimdi de NBTC tarafından sertifikalandırıldı. Bununla beraber yeni akıllı saatin Galaxy Watch 3 ismiyle beraber geleceği netlik kazandı. Peki, Galaxy Watch 3 özellikleri ile kullanıcılara ne gibi yenilikler sunacak? Gelin, yeni akıllı saat hakkında son paylaşılan detaylara yakından göz atalım.

Galaxy Watch 3 Özellikleri İle Neler Sunacak?

5 Ağustos 2020 tarihinde düzenleneceği tahmin edilen Unpacked 2020 etkinliği sırasında lanse edileceği ön görülen Watch 3, 45 mm ve 41 mm olmak üzere iki farklı versiyon ile beraber piyasaya sürülecek.

Bu kısımda paylaşılan raporlara göre 45 mm’lik modelin e-SIM ve LTE bağlantılarına ev sahipliği yapacağı belirtiliyor. Bunun haricinde söz konusu bu modelde dahili GPS desteğine de yer verileceğine özellikle dikkat çekiliyor.

Tüm bunlara ek olarak 45 mm’lik cihazın 5 ATM basınca kadar suya dayanıklı olacağının da altı özellikle çiziliyor. Bu kısımda Gorilla Glass DX koruma camı ile beraber geleceği belirtilen modelin, sağlamlığıyla ön plana çıkması bekleniyor.

Galaxy Watch 3 özellikleri

Şimdilik, bahsi geçen bu özelliklerin 41 mm’lik model için de geçerli olup olmadığı bilinmiyor. Ancak Samsung’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda her iki modelinde temel özelliklerinin aynı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bunun haricinde yayınlanan raporda her iki modelde de 5W kablosuz hızlı şarj, aktif spor modları, kalp ritim ölçümü ve tansiyon ölçme gibi ana özelliklere de yer verileceği tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir: Galaxy Note 20 Plus Kamera Özellikleri Ortaya Çıktı