Anasayfa Haber HBO, The Last of Us İçin Chernobly’in Yönetmeniyle Anlaştı

HBO, The Last of Us İçin Chernobly’in Yönetmeniyle Anlaştı

The Last of Us dizisi ilk bölüm

HBO, The Last of Us dizisi için önemli bir isim ile anlaştığını duyurdu.

2021 yılında yayınlanması planlanan The Last of Us dizisi ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda cast çalışmalarına hız kesmeden devam eden HBO, aynı zamanda dizinin pilot bölümünü yönetecek olan ismi de belirledi. Buna göre dizinin pilot bölümünü Chernobly dizisi ile adından söz ettiren Johan Renck yönetecek.

Konuyla ilgili Discussing Film’e bir takım açıklamalarda bulunan Renck, bu kısımda ise dizinin ilk bölümünü yani pilot bölümünü yöneteceğini doğruladı. Bunun haricinde şimdilik, ünlü yönetmenin dizinin diğer bölümlerinde aktif rol oynayıp oynamayacağı hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Aynı zamanda söz konusu dizi ile ilgili bazı detayları da açıklayan Renck, dizi projesinin başında olan Craig Mazin‘in sürekli olarak Druckmann‘la temas halinde olduğunu da belirtti. Ayrıca ünlü yönetmen oyundaki karakterleri diziye en doğru şekilde aktarmak için cast çalışmalarına yoğunluk veren Mazin’in, bu kısımda ise izleyicilere farklı deneyimler sunacağına da özellikle dikkat çekti.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Mart ayında yapılan duyuruyla beraber söz konusu dizi projesinin başındaki isim, Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin olarak açıklanmıştı. Hatırlarsanız, yakın zaman içerisinde yayınlanan dizi birçok ödüle layık görülmüş ve izleyicilerden tam not almayı başarmıştı. Bu yüzden birçok kişinin 2021 yılında yayınlaması planlanan diziden oldukça büyük beklentiler içerisinde olduğunu da görmekteyiz.

İlginizi Çekebilir: Red Dead Redemption Remake Geliştiriliyor Olabilir