Anasayfa Haber Need for Speed Heat Çapraz Platform Desteğine Kavuştu

Need for Speed Heat Çapraz Platform Desteğine Kavuştu

Need for Speed Heat çapraz platform

PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarındaki Need for Speed Heat yarışçıları artık bir arada oynayabilecek.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürülen Need for Speed Heat, tüm büyük platformlarda çapraz oynanış desteği sunan ilk EA oyunu olacak. Bu destek 9 Haziran tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için gelecek. Güncellemenin yarış oyununa gelecek olan son güncelleme olduğunun da altı çiziliyor.

Güncelleme sonrasında oyunculara diğer platformlar ile çapraz oynanışa dahil olmak isteyip istemedikleri sorulacak. Bu seçenek ayrıca oyunun gizlilik ayarları içerisinde de mevcut olacak. EA Friends sekmesi ise diğer platformlardan arkadaşları davet etmek ve birlikte yarış partileri düzenlemek için kullanılabilecek. Kısacası, Heat sosyal bağlantı anlamında bir adım daha öteye gitmiş durumda.

Bu yeniliğe ek olarak Need for Speed Heat, 16 Haziran itibarıyla Origin Access Basic ve EA Access abonelik programlarına dahil ediliyor. Bu sayede oyuna daha fazla yarışçının dahil olacağını şimdiden tahmin edebiliriz. Ayrıca oyun, geçtiğimiz hafta Need for Speed (2015) ve Rivals ile birlikte Steam platformunda da sunuldu.

Bu arada Criterion Games’in sonraki Need for Speed oyunu için kolları sıvadığını da hatırlatalım. EA’dan daha fazla Need for Speed ve Steam duyurusunun ise 18 Haziran’daki EA Play Live etkinliğinde gelmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir: EA Play Live ve Steam Game Festival Ertelendi