Anasayfa Haber Call of Duty: Black Ops Cold War Yakında Duyurulabilir

Call of Duty: Black Ops Cold War Yakında Duyurulabilir

Son zamanlarda sık sık sızıntı haberleri ile karşımıza çıkan yeni Call of Duty: Black Ops Cold War yakında duyurulabilir.

Yeni Call of Duty: Black Ops Cold War detayları sızdırılmaya devam ediliyor. Bildiğiniz üzere, daha önceden yayınlanan raporlarla beraber oyunun bazı detayları ortaya çıkmıştı. Bu bilgilerin ardından bugün ise yeni Call of Duty oyununun tanıtım tarihi ile ilgili bazı detaylar oyuncular ile paylaşıldı.

Hatırlarsanız, daha önceden yayınlanan raporla beraber yeni Call of Duty oyununun PlayStation 5 dijital etkinliğinde gösterileceği iddia edilmişti. Ancak güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda serinin yeni oyununun PS5 etkinliğinde duyurulmayacağını görmekteyiz.

Call of Duty Black Ops Cold War

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan ModernWarzone adlı Twitter kullanıcısı tarafınca paylaşılan bilgilerde, yeni oyunun önümüzdeki haftalarda duyurulacağı belirtiliyor. Tabi şimdilik Activision cephesinden söz konusu oyununun tam olarak ne zaman duyurulacağı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ancak kısa bir süre önce yayınlanan raporlarla beraber yeni oyunun Alfa sürümünde olduğu ve halen test edildiği gözler önüne serilmişti. Bu gelişmeleri de göz önünde bulunduracak olursak, Activision’ın Haziran ayının sonunda veya Temmuz ayının başında serinin yeni oyununu resmi olarak duyuracağını tahmin etmekteyiz.

Call of Duty Black Ops Cold War

Yeni Call Of Duty Oyunu Nasıl Olacak?

Black Ops evreninde geçeceği belirtilen oyunda Vietnam Savaşı’nı konu alacak olan yapımcı firma, aynı zamanda Frank Woods ve Alex Mason gibi serinin sevilen karakterlerini de yeniden getirecek. Bildiğiniz üzere, Activision geçtiğimiz yıl Modern Warfare serisini yeninden başlatmıştı. Bu doğrultuda Captain Price ve Gaz gibi sevilen karakterleri de geri getiren yapımcı firma, ayrıca yeni Modern Warfare oyunuyla beraber oldukça büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmayı da başarmıştı.

Şimdi de benzer bir yöntemi yeni Black Ops oyununda da denemeyi planlayan Activision, yeni Call of Duty oyunuyla beraber oyunseverlere bambaşka bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu detayların haricinde paylaşılan bir diğer rapordaysa yeni oyunla beraber Black Ops serisi ile özdeşleşen Zombi Modu’nun da geri geleceği iddia ediliyor.

İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 Çıkış Fragmanı Yayınlandı