Anasayfa Haber Computex 2020 Resmen İptal Edildi

Computex 2020 Resmen İptal Edildi

Computex 2020

2020 yılından ümidini kesen Computex yetkilileri, hedef noktasını 1 Haziran’da düzenlenecek Computex 2021’ye çevirdi.

Dünyanın en önemli teknoloji etkinliklerinden biri olan Computex, geçtiğimiz aylarda 28 Eylül’e ertelenmişti. Computex’in organizatörü TAITRA, COVID-19 salgınına ve tüm olumsuzluklara rağmen iptal seçeneğine gitmemişti. Ancak yeni resmi açıklamaya göre Computex 2020 tamamen iptal edildi.

Computex 2020, katılımcıların etkinlikten ayrılmasına neden olan küresel pandemi tarafından çok büyük etkilendi. Organizatörler etkinliği Eylül ayına ertelemek için çok çaba sarf etti. Görünüşe göre tüm yapılanlar katılımcıları ikna etmek için yeterli olmadı. Sektör ortaklarından biri, TAITRA’nın katılımcılarına gönderdiği e-postayı herkesle paylaştı.

“Pandemi COVID-19’un patlak vermesi dünyadaki tüm önemli ekonomik sektörleri etti. Birçok ülke, COVID-19’un yayılmasını engellemeye yardımcı olmak için seyahat kısıtlamaları getirdi. Uluslararası katılımcılar, ziyaretçiler ve medya da dahil olmak üzere Computex paydaşları fuara katılamayabilir. Computex’in organizatörleri Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) ve Taipei Bilgisayar Derneği (TCA), Computex’i 2021 yılına kadar yeniden planlamaya karar verdi.

Dünyaca ünlü teknoloji liderlerinin endüstri anlayışlarını paylaştığı önde gelen bir küresel ICT sergisi olan Computex, 2019’da 30 ülkeden 1.685 katılımcıya ev sahipliği yaptı ve 171 ülkeden 42.495 ziyaretçi çekti. Computex 2021, küresel teknoloji ekosistemleri oluşturma taahhüdüne devam etmek için 1 – 5 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.”

Çok sayıda yeni teknolojik gelişme görmeyi planladığımız Computex için 2021’i beklemek zorundayız. Ancak bu iptal sonrasında şirketler, kendi çabalarıyla düzenledikleri etkinlikler vasıtasıyla duyurularını yapacaktır.

İlginizi çekebilir: TSMC, 3nm Teknolojisi için Kolları Sıvadı