Anasayfa Haber Gran Turismo 7 PS5 İçin Duyuruldu

Gran Turismo 7 PS5 İçin Duyuruldu

Gran Turismo 7 PS5 tanıtım videosu

Oyuncular tarafından uzunca bir süredir beklenen Gran Turismo 7, PS5 etkinliği sırasında resmi olarak duyuruldu.

Sony, PlayStation 5 etkinliğinde yeni nesil konsola gelecek olan oyunları tanıtmaya devam ediyor. Bu doğrultu yeni nesil konsola GTA 5 gibi oyunların da geleceğini açıklayan Sony, aynı zamanda uzunca bir süredir sızıntılara konu olan Gran Turismo 7 oyununu da resmi olarak duyurdu.

PlayStation 5’in çıkış oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan Gran Turismo 7, etkileyici atmosferi ve serinin diğer oyunların olduğu gibi gerçeğe yakın oynanış mekanikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

Şimdilik, serinin yeni oyununun ne zaman piyasaya sunulacağı ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat Sony’e yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda serinin yeni oyunun 2020’nin sonuna doğru piyasaya sunulması bekleniyor. Tanıtım sırasında aynı zamanda oyunun içerisinde bazı kesitlerde oyunculara gösterildi. Bu kısımda ise serinin serinin diğer oyunlarında olduğu gibi pist yarışının en iyi şekilde yansıtıldığına şahit olmaktayız. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri PS5 için duyurulan yeni Gran Turismo oyunun fragmanı ile başa başa bırakalım.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 3 Remastered Geliştiriliyor Olabilir