Anasayfa Haber GTA 5, 2021 Yılında PlayStation 5’e Geliyor

GTA 5, 2021 Yılında PlayStation 5’e Geliyor

GTA 5 PS5

PlayStation 5 etkinliği sırasında oyuncular tarafından sevilerek oynanan GTA 5’in 2021’de PlayStation 5’e geleceği de açıklandı.

Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Amazon üzerinde yapılan sızıntıyla beraber Rockstar Games’in PlayStation 5 etkinliğine katılacağı ortaya çıkmıştı. Tüm oyuncular bu haber sonrasında Rockstar’ın etkinlik sırasında hangi oyunu duyuracağını merak ederken, beklenen duyuru sonunda gerçekleşti. Etkinlik sırasında ise dev yapımcı, 2013 yılında piyasaya sürülen ve satış rakamlarıyla rekorlar kıran GTA 5’in PlayStation 5’e de geleceği müjdelendi.

Bununla beraber etkinlik sırasında GTA Online’ın PS5 kullanıcıları için de tamamen ücretsiz olacağı da duyuruldu. Buna göre PS5 sahipleri GTA 5’in çoklu oyuncu moduna hiçbir ücret ödemeden erişim sağlayabilecekler.

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce yayınlanan rapor ile beraber GTA V’in 130 milyon adet satışı geride bıraktığı açıklanmıştı. 7 yıllık bir oyun olmasına rağmen yeni nesil konsollar için de geleceği duyurulan GTA V, bu başarısını GTA VI’nın çıkışına kadar devam ettirecektir.

GTA 5 PlayStation 5 Tanıtım Videosu:


İlginizi Çekebilir: AMD, Ryzen 3000 İşlemci Alanlara Horizon Zero Dawn Hediye Edecek