Anasayfa Haber Star Wars: Squadrons Bugün Duyurulacak

Star Wars: Squadrons Bugün Duyurulacak

Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons ile ikonik X-Wing ve Tie Fighter gemilerini uçurmaya hazır olun.

EA sonraki Star Wars oyununun duyurusu için tarih verdi. Kazara Microsoft Store platformunda geçici süre gösterilen ve Project Maverick adıyla da bir süredir konuşulan oyunun Star Wars: Squadrons olduğu resmileşti. Star Wars: Squadrons fragmanı ise bugün saat 18:00’de yayınlanacak.

Şu an için oyun hakkında tabii ki pek fazla bilgi yok. Oyunun geliştiricisi Star Wars: Battlefront II ve Anthem oyunlarına da destek vermiş olan EA Motive olarak belirtiliyor. Çok oyunculu uzay savaşlarına odaklanacağını kesin olarak söyleyebileceğimiz oyunda ikonik Star Wars gemilerini uçurma keyfine varacağız. Uzay savaşlarının Battlefront II’den farklı neler sunacağı ise merak konusu. Ayrıca, bir tek oyunculu hikayenin de mevcut olacağı paylaşılıyor. Bu tarafın Titanfall 2 benzeri olacağını düşünüyoruz.

İlginç bir durum ise Star Wars: Squadrons lansmanının 18 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan EA Play Live 2020 etkinliğinde birkaç gün önce, ayrı olarak yapılacak olması. Bu kararda sızıntılar etkili olmuşa benziyor.

Bakalım, 1998 yapımı Star Wars: Rogue Squadron ile LucasArts’ın 90’lardaki X-Wing ve Tie Figher oyunlarının halefi olacak Squadrons, Star Wars Jedi: Fallen Order ve Star Wars: Battlefront II’nin başarısını devam ettirebilecek mi?


İlginizi çekebilir: Star Wars Jedi: Fallen Order Ücretsiz Güncelleme Aldı