Anasayfa Haber Xiaomi, 165 Hz Oyuncu Monitörü Hazırlığında

Xiaomi, 165 Hz Oyuncu Monitörü Hazırlığında

Xiaomi

Farklı çözünürlük ve boyutlardaki yeni Xiaomi monitörleri yakında geliyor. İlk dikkat çekici detay ise 165 Hz oyuncu monitörleri oldu.

Daha önce Xiaomi’nin alt kuruluşu Redmi, bütçe dostu Redmi Display 1A monitörünü piyasaya sunmuştu. Kısa bir zaman önce ise Xioami ve Redmi’nin çok sayıda farklı monitör üzerinde çalıştığını öğrenmiştik. Yeni bir sızıntı, Xiaomi’nin yeni bir oyun monitörü için duyuruya hazırlandığını ortaya koydu.

Şu an için elde edilen bilgilere göre Xiaomi en az dört monitör üzerinde çalışıyor. Bu monitörler 24.5 inç, 27 inç ve 29.5 inç olmak üzere üç farklı boyutta üretilecek. En önemli konu ise ürünlerde 165 Hz tazeleme hızına sahip modeller de olacak. Üstelik 27 inçlik bu monitörün Temmuz ayının başlarında tanıtılması bekleniyor. Bu model, yüksek tepkime süresi ile büyük oranda oyunculara hitap edecek. Sonrasında ise Eylül ayında 24.5 inçlik bir modelin piyasaya çıkması muhtemel. Dahası şirket 27 inç ve 29.5 inç boyutlarında 4K çözünürlüğe sahip monitörler de üretecek.

Xiaomi’nin 23.8 ve 27 inç tasarlanan iki oyun merkezli monitörü daha hazırladığı bildirildi. Ancak bunların ne zaman satışa çıkacağı belli değil. Bununla birlikte oyuncuların dışında 27 inçlik bir modelin daha adı geçiyor.

Son olarak, aynı sızıntıda ilk monitörlerle birlikte 30.000 mAh kapasiteli yeni Mi Power Bank 3 modelinin de aynı anda satışa sunulacağı bildirildi.

İlginizi çekebilir: Tripodlu 240 Hz Taşınabilir Oyuncu Monitörü: ROG Strix XG17AHP