Anasayfa Haber LG Velvet Avrupa Piyasasında Satışa Çıkıyor

LG Velvet Avrupa Piyasasında Satışa Çıkıyor

LG Velvet Avrupa

Kore piyasası sonrasında LG Velvet akıllı telefon şimdi de Avrupa yolunda.

Geçtiğimiz ay Kore piyasası öncelikli olarak tanıtılan LG Velvet akıllı telefon şimdi de Avrupa yolunda. Tamamen yeni tasarım dili, arkada yağmur damlası kamera modülü ve dikkat çekici renk seçenekleri bulunan ürünün kademeli olarak önümüzdeki haftalarda diğer ülke piyasalarına da çıkacağı duyuruldu.

LG Velvet

6.8 inç Full HD+ P-OLED 20.5:9 oranlı ekran, Qualcomm Snapdragon 765 5G çipset, 6 GB RAM, microSD ile artırılabilir 128 GB dahili depolama ve 4.300 mAh batarya ürünün başlıca özellikleri. Ekranda 16 MP ön kamera için ufak bir delik bulunuyor. Velvet, LG Dual Screen aksesuarı ile de uyumlu. Telefon ve aksesuar aktif stylus girişleri için de destek sunuyor. 48 MP ana kameraya ise 8 MP ultra geniş ve 5 MP derinlik sensörü eşlik ediyor.

Cihazda 5G uyumlu çipset bulunsa da piyasaya ve operatöre göre 4G modellerin de satışa çıkacağı paylaşılıyor. 4G modeller içinse Aurora Silver ve New Black olmak üzere iki özel renk bulunacak.

Küresel piyasada ürünün fiyatının ne olacağı halen belirsiz. Cihazın Kore’deki fiyatı ise yaklaşık 740 dolar civarında. Avrupa’da cihazın ilk çıkacağı ülkeler ise İspanya, İtalya ve Almanya olacak.

İlginizi çekebilir: Xiaomi Redmi Note 9 Türkiye Fiyatı Belli Oldu