Anasayfa Haber Mafia 1 Remake İçin Grafik Karşılaştırma Videosu Paylaşıldı

Mafia 1 Remake İçin Grafik Karşılaştırma Videosu Paylaşıldı

Mafia 1 Remake grafik karşılaştırma videosu

28 Ağustos’ta çıkışını gerçekleştirecek olan Mafia 1 Remake ile orijinal oyunun grafikleri karşılaştırıldı.

Bildiğiniz üzere ilk olarak 2002 yılında piyasaya sunulan Mafia 1, 2K Games ve Hangar 13 iş birliğiyle Remake versiyonuyla beraber yeniden oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tamamen orijinal oyuna sadık kalarak geliştirilen serinin ilk oyunu, aynı zamanda gelişmiş grafikleriyle de ön plana çıkmayı başarıyor. Peki, Mafia 1 Remake grafikleri ne kadar değişti? Gelin, bu farklılıklara yakından göz atalım.

Mafia 1 Remake Grafik Karşılaştırma Videosu:

Hatırlarsanız, kısa bir süre önce Mafia: Definitive Edition için hikaye fragmanı yayınlanmıştı. Yayınlanan bu fragman ile beraber oyunun grafikleri de gözler önüne serilmişti. Bu kısımda ise oyunun grafiklerindeki ciddi değişim oyuncuların dikkatini bir hayli çekmişti.

TripleADegest adlı YouTube kanalıysa bu değişimden yola çıkarak oyunun Remake versiyonunu, 2002 yılında piyasaya sunulan orijinal oyunun grafikleri ile karşı karşıya getirdi. Bu doğrultuda yayınlanan karşılaştırma videosunda oyunun grafiklerinin haricinde, geliştirici firmanın hem seslendirme hem de oyundaki yaşanan olaylar üzerinde de değişikliğe gittiğini görmekteyiz.

Bunun haricinde, bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla beraber oyunun hikayesinin genişletildiği de yapımcı firma tarafından müjdelenmişti. Aynı zamanda Remake versiyonda oyuncuları daha büyük bir Lost Heaven haritasının da beklediğine dikkat çeken yapımcı firma, bu kısımda ise oyunculara bambaşka bir Mafia deneyimi yaşatmayı hedeflediğini de belirtmişti.

İlginizi Çekebilir: PC Gaming Show 2020’de Tanıtılan Tüm Oyunlar