Anasayfa Haber Bülten MediaMarkt Yaz Tatili Kampanyası Başladı

MediaMarkt Yaz Tatili Kampanyası Başladı

21 Haziran’a kadar sürecek olan ve birçok ürünün indirime girdiği MediaMarkt Yaz Tatili Kampanyası başladı.

Akıllı telefondan tablete, oyun konsolundan notebooklara, akıllı saatlerden drone’a çocukların yaz tatiline eğlence katacak ürünler Tatil Hediyeleri kapsamında uygun fiyatlarla sizlerle buluşuyor. 21 Haziran’a kadar sürecek olan bu kampanyadan hem mediamarkt.com.tr hem de MediaMarkt mağazalarında yararlanabilirsiniz.

MediaMarkt Tatil Hediyeleri

İndirimlerde öne çıkan ürünlerden bazıları şu şekilde:

LENOVO Ideapad L340-15IRH 81LK014FTX

8. nesil Intel Core i5 işlemci, 8 GB RAM ve Nvidia GTX 1050 ekran kartına sahip olan Lenovo Ideapad, 15.6 inçlik ekranlı son derece şık bir bilgisayar.  Bu cihazda göz dinlendirme modu, fiziksel web kamerası kapağı ve hızlı şarj etme olanağı sunan Rapid Charge sistemi bulunuyor. İster işte, ister okulda, ister evde, ister seyahat ederken, bu 15 inç dizüstü bilgisayar her zaman yanınızda.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung’un notlarını kolay bir şekilde bir arada tutmak isteyen öğrenciler ve çalışma hayatında dijital bir ajandaya sahip olmak isteyenler için tasarladığı yeni tableti Galaxy Tab S6 Lite, S Pen desteği ile de dikkat çekiyor.

WIKY 4 Android Uyumlu GPS Akıllı Saat

Artık klasik kol saatleri yerlerini akıllı saatlere bırakıyor. Söz konusu çocuklar olduğunda da durum değişmiyor. Şık, eğlenceli görünümü ve Android ekosistemi yetenekleriyle, çocuğunuz için en güzel tatil hediyelerinden biri WIKY 4 olacaktır.

SONY PS4 Slim 500GB

Sony’nin popüler oyun konsolu PlayStation 4’ün daha ince bir versiyonu olan PS4 Slim, Tatil Hediyeleri kapsamında indirimde. Üstelik yanında GTA V, Days Gone, God of War + Fortnite paketi ve 3 aylık PS+ hediye.