Anasayfa Haber Dirt 5 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Dirt 5 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Dirt 5 Çıkış Tarihi

PlayStation 4, Xbox One ve PC için Dirt 5 çıkış tarihi belli oldu.

Codemasters, Mayıs ayındaki Xbox Inside etkinliğinde duyurduğu Dirt 5 oyunu için çıkış tarihini açıkladı. Gelecek nesil oyun konsollarına da gelecek oyun, günümüz oyun konsolları ve PC için 9 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformlarına gelecek oyun hakkında daha fazla detay da paylaşıldı. Buna göre, oyun serinin bugüne kadarki en büyük Kariyer Modu’na sahip olacak. Bu modda 130 etkinlik, 5 bölüm, 9 etkinlik türü, gerçek dünyadan sponsorlar, isteğe bağlı hedefler, seçime dayalı ilerleme ve çok daha fazlası bulunacak.

Dirt 5 için Xbox One ve Steam ön siparişleri de açılmış durumda. PS4 sürümünün dijital ön siparişleri değil ama fiziksel kopyalar için ön sipariş süreci başladı. Yeni nesil konsollar için oyunun ne zaman geleceği konusunda ise herhangi bir açıklama yok ancak Codemasters konsollar çıkar çıkmaz bunlar için de oyunu çıkaracağının sözünü veriyor. Son olarak, oyunun Google Stadia platformuna gelişinin 2021’in hemen başında olacağını belirtelim.


İlginizi çekebilir: Dirt 5, Xbox Series X ile 120 FPS Oynanabilecek