Anasayfa Haber Twitch Studio Beta, macOS Kullanıcıları İçin de Geldi

Twitch Studio Beta, macOS Kullanıcıları İçin de Geldi

Twitch Studio Beta macOS

Windows sonrasında macOS kullanıcıları da artık Twitch Studio Beta ile kolayca yayına başlama imkanlarından faydalanabilecek.

İlk olarak geçtiğimiz yılın Kasım ayında Windows kullanıcıları için sunulan ve Twitch platformu üzerinden yayın yapmayı oldukça kolaylaştıran Twitch Studio Beta artık macOS kullanıcılarının da hizmetinde.

Amazon’un sahip olduğu şirketin beta formundaki yazılımı bu süreçte yeni özellikler de kazanmış durumda. Örneğin, tek tuşla yeşil ekran kurulumu ile arka plan değiştirme bunların başında geliyor. Ek olarak Chroma ve Vulkan Game yakalamaları, dahili bildirimler ve sohbet entegrasyonu gibi özellikler de mevcut.

Twitch Studio Beta

Twitch Studio kullandığınız donanımı tespit ederek hızlı kurulum işlemi için önerilen ayarlar sağlayabiliyor.  Yayınınızda doğrudan internet tarayıcınızdan veya bilgisayarınızdan ses paylaşma imkanı da bulunuyor. Ayrıca, topluluğunuzla sohbet etmek için tam ekran web kamerası tasarımı gibi farklı düzenler oluşturma seçeneği de eklenmiş. Hatta yayın sesinizi özelleştirmek için birden fazla ses aygıtı da ekleyebilirsiniz. Twitch Studio ile iPhone veya iPad ekranınızı paylaşabileceğinizin de altını çizelim. Şirket önümüzdeki dönemde daha fazla özelleştirme seçenekleri sunacaklarının da müjdesini veriyor.

Siz de kolayca oyun yayını yapmaya başlamak istiyorsanız macOS için Twitch Studio Beta yazılımını indirmenizi öneriyoruz.

İlginizi çekebilir: Twitch Studio İlk Kez Yayın Yapacakların İmdadına Yetişiyor