Anasayfa Haber MSI, AM4 Anakartlar için Ryzen 3000XT BIOS Güncellemesini Duyurdu

MSI, AM4 Anakartlar için Ryzen 3000XT BIOS Güncellemesini Duyurdu

MSI AM4

Yeni BIOS sürümleri ile Ryzen 3000XT işlemcilerine tam destek sağlanırken, farklı işlevlerde optimizasyon çalışmaları yapıldı.

MSI, yeni Ryzen 9 3900XT, Ryzen 7 3800XT ve Ryzen 5 3600XT işlemciler için optimize edilmiş BIOS güncellemelerini yayınladı. Combo PI V1 1.0.0.6 BIOS ve Combo PI V2 1.0.0.2 BIOS sürümleri resmi olarak duyuruldu ve kademeli olarak indirmeye sunulacak.

MSI AM4

300 ve 400 serisi anakartlar için en yeni AMD Combo PI V1 sürüm 1.0.0.6 BIOS, Haziran sonunda indirilmeye ve güncellemeye hazır olacak. 500 serisi anakartlarla bağlantılı olan Combo PI V2 sürüm 1.0.0.2 BIOS, Temmuz ayı başında hazır hale gelecek. BIOS güncellemeleri temel olarak yeni Ryzen CPU’lar için optimizasyon sağlarken yanında birkaç geliştirme daha getiriyor.

BIOS Güncellemeleri için Ana Özellikler

  • Kullanıcıların AM4 CPU (entegre grafiksiz) ve grafik kartı takılı olmadan işletim sistemine başarıyla giriş yapmasını sağlayan harici grafik kartı tanımlama desteği.
  • Ekran kartı ve USB ses kartı için uyumluluk sorunları giderildi.
  • A-XMP bellek işlevleri optimize edildi.
  • BIOS işlevleri optimize edildi. – Memory Try It!
  • FCH BCLK ile ilgili işlevler optimize edildi.

Önümüzdeki günlerde MSI anakartınızın BIOS sürümünü resmi web sayfasının destek bölümünde bulabilirsiniz. Ürün modelleri ve destek sayfaları için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Gigabyte AM4 Anakartlar İçin Yeni BIOS Güncellemesi Yayınlandı