Anasayfa Haber Battlefield Bad Company Remastered Geliştiriliyor Olabilir

Battlefield Bad Company Remastered Geliştiriliyor Olabilir

Battlefield Bad Company Remastered

Son paylaşılan raporlara göre DICE, Battlefield 6 yerine Battlefield Bad Company Remastered üzerinde çalışıyor olabilir.

Birçok oyuncu EA Play etkinliğinde yeni bir Battlefield oyununun duyurulması bekliyordu. Fakat etkinlik sırasında yeni Battlefield oyununu duyurmayan EA, aynı zamanda serinin birçok hayranını da hayal kırıklığına uğraşmıştı. Serinin hayranları yeni oyunun duyurusunu beklerken bugün önemli bir rapor paylaşıldı. EA Play 2020 etkinliğinin hemen ardından yayınlanan bu raporda ise DICE’in Battlefield Bad Company Remastered üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Hatırlarsanız, kısa bir süre önce Battlefield 1 ve Battlefield 5 oyunlarının ayrıntılarını doğru bir şekilde sızdıran Daqarie, DICE’in Battlefield 3 Remastered üzerinde çalıştığını ileri sürmüştü. Bu sızıntının üzerinden henüz birkaç gün geçmişken bugün ise GamesBeat’ten Jeff Grubb yeni Battlefield oyunuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Battlefied Bad Company Remastered

DICE İki Farklı Remastered Sürüm Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Bu kısımda ise DICE’in BF3’ün yanı sıra serinin bir başka oyununu da yeniden geliştirdiğini ifade eden Grubb, bu oyunun ise 2008 yılında piyasaya sürülen BF Bad Company olduğunu iddia etti.

BF3 Remastered hakkında da bir takım açıklamalarda bulunan Grubb, aynı zamanda oyunun Remastered versiyonunda orijinal oyun için yayınlanan tüm özel içeriklere de yer verileceğini belirtti. Bunun yanı sıra yeniden geliştirilen BF3’ün ise yeni bir Battlefiled oyunuyla beraber piyasaya sürüleceğini de ifade eden Grubb, ayrıca bahsi geçen yeni oyunun ise modern zamanlarda geçeceğinin de altını özellikle çizdi.

Tabi şimdilik DICE cephesinden herhangi bir resmi açıklamamın yapılmadığını da belirtmekte yarar var. Fakat güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda DICE’in iki farklı Remastered sürümü üzerinde çalıştığına kesin gözüyle bakılıyor.

İlginizi Çekebilir: FIFA 21 Duyuruldu! İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı