Anasayfa Haber Galaxy Note 20’de Yer Alacak Olan S Pen’in Özellikleri Sızdırıldı

Galaxy Note 20’de Yer Alacak Olan S Pen’in Özellikleri Sızdırıldı

Galaxy Note 20 S-Pen özellikleri

Son paylaşılan raporlara göre Galaxy Note 20 serisi daha gelişmiş bir S-Pen ile beraber gelebilir.

Galaxy Note 20 serisi ile ilgili bu zamana kadar birçok sızıntı yapıldı. Yapılan bu sızıntılarla beraber Note 20 serisinin ekran, batarya ve kamera gibi temel özellikleri netlik kazandı. Tüm bu sızıntıların ardından şimdi de Galaxy Note 20 S Pen özellikleri ile yeniden gündeme geldi. Peki, Note 20 serisiyle beraber gelecek olan S-Pen ne gibi yenilikleri kullanıcılara sunacak? Gelin son paylaşılan raporlara yakından göz atalım.

Galaxy Note 20 S Pen Özellikleri Ortaya Çıktı

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Ice Universe tarafınca paylaşılan bilgilere göre Note 20 serisinde bulunacak olan S Pen’in serinin daha önceki modellerine göre daha gelişmiş özelliklere sahip olacağını görmekteyiz.

Twitter üzerinden yeni Note modeliyle ilgili bir takım bilgileri kullanıcılarla paylaşan Ice Universe, yeni nesil S Pen’in 9 ms tepki süresiyle beraber geleceğini belirtiyor. Bildiğiniz gibi iPad Pro 2020 ile beraber piyasaya sunulan Apple Pencil da 9 ms tepki süresine ev sahipliği yapıyor. Bu doğrultuda Apple’ın yeni nesil akıllı kalemine doğrudan rakip olarak piyasaya sunulacağı belirtilen S Pen’in, aynı zamanda Note 20’nin 120Hz’lik ekranıyla da oldukça üst düzey bir kullanıcı deneyimini de kullanıcılara sunması bekleniyor.

Hatırlarsanız, daha önceden paylaşılan raporlarla beraber Note 20’nin düz ekranla birlikte geleceği iddia edilmişti. Bu değişikliğin en büyük nedeni ise kullanıcılara daha iyi bir S Pen deneyimi sunmak olarak gösterilmişti.

Tabi şimdilik Samsung cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Samsung’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda yeni Note 20 modellerinin daha gelişmiş bir S Pen’e sahip olacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy Note 20 S-Pen özellikleri
Galaxy Note 20 S-Pen özellikleri

Galaxy Note 20 Özellikleri Nasıl Olacak?

5 Ağustos 2020 tarihinde tanıtılacağı tahmin edilen Galaxy Note 20’nin, 6.7 inç büyüklüğündeki 120Hz yenileme hızı sunan bir AMOLED ekranın üzerine kurulması bekleniyor. Bununla beraber satışa sunulacağı bölgeye göre Snapdragon 865 veya Exynos 992 işlemcisinden güç alacağı tahmin edilen cihazın, 12/16 GB RAM ve 128/256 GB dahili hafıza seçeneklerine de sahip olacağı tahmin ediliyor.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Tab S6 Lite Multimedya Özellikleri