Anasayfa Haber Need For Speed Underground 3 Yakında Duyurulabilir

Need For Speed Underground 3 Yakında Duyurulabilir

Need for Speed Underground 3

EA Games, resmi Twitter hesabı üzerinden bir sonraki Need For Speed oyununu işaret eden bir paylaşımda bulundu.

Birçok oyunsever yeni Need For Speed oyununun duyurusunun yolunu gözlerken, geçtiğimiz gün EA Games’ten beklenmedik bir paylaşım geldi. Need For Speed’in resmi Twitter hesabı üzerinden NFS Underground’da çalan, Lil Jon’un Get Low şarkısını yayınlayan yapımcı firma, bu kısımda ise Need For Speed Underground 3 söylentilerini de beraberinde getirdi. Peki, EA Games’in bu paylaşımı yeni NFS oyununu mu işaret ediyor? Gelin konuyla ilgili yayınlanan raporlara yakından göz atalım.

Bildiğiniz üzere EA Games kısa bir süre önce yeni nesil oyunlarını duyurduğu EA Play 2020 etkinliğini gerçekleştirdi. Bu etkinlik sırasında PlayStation 5 ve Xbox Series X gibi yeni jenerasyon konsollar için özel bir çalışma içerisinde olduklarını belirten EA Games, aynı zamanda yeni jenerasyonla beraber birçok yeniliği de oyunculara sunacaklarını da belirtmişti.

Tüm bu açıklamalarıyla oyunseverleri heyecanlandıran EA Games, aynı zamanda NFS’nin resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımda ise 2003 yılında çıkan NFS Underground’da çalan Get Low şarkısına yer veren şirket, bu paylaşımıyla da oyunseverleri bir hayli heyecanlandırdı.

Yayınlanan kısa videoda ise NFS Heat logosunun ön plana çıktığını görmekteyiz. Bununla birlikte, EA cephesinden de yeni NFS oyunuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu yüzden bu klibin yeni bir NFS oyununu mu yoksa, 2003 yılında piyasaya sürülen NFS Underground’ın Remastered versiyonunu mu işaret edip etmediği bilinmiyor. Ancak NFS’nin topluluk yöneticisi Max Myrus‘ın bu klibin anlamını açıklamayı reddettiğini göz önünde bulunduracak olursak, EA Games’in kısa bir süre içerisinde yeni bir NFS oyununu duyuracağını da tahmin etmekteyiz.

Need For Speed Underground 3 mü Geliyor?

Bununla beraber yayınlanan raporlara göz attığımız ise Underground Remastered ve Underground 3 olmak üzere iki farklı başlığın ön plana çıktığını görmekteyiz. Fakat bu kısımda paylaşılan bilgilerde yeni NFS oyunun yeni jenerasyona çıkacağına ve söz konusu yapımın başlı başına yeni bir yapım olacağına da özellikle dikkat çekiliyor. Bu da Need For Speed Underground 3 söylentilerini daha da güçlendiriyor.

Tabii ki hemen yukarıda da belirtiğimiz gibi şimdilik EA tarafından yeni NFS oyunuyla ilgili herhangi bir duyuru yapılmadı. Ancak yapımcı firmaya yakınlığıyla bilinen kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda yeni oyunun en kısa süre içerisinde duyurulacağı tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir: FIFA 21 Duyuruldu! İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı