Anasayfa Haber watchOS 7 Duyuruldu

watchOS 7 Duyuruldu

watchOS 7

Apple, watchOS 7 ile yeni saat arayüzleri, antrenman türleri ve uyku takibi özelliği sunuyor.

Apple tarafından WWDC 2020 etkinliği ile duyurulan bir diğer işletim sistemi güncellemesi ise Apple Watch akıllı saat sahiplerini yakından ilgilendiren watchOS 7 oldu.

watchOS 7 Özellikleri Neler?

watchOS 7 yenilikleri arasında yeni saat arayüzleri, eklenen antrenman türleri, uyku takibi ve el yıkama tespiti öne çıkıyor.

İki yeni saat arayüzü arasında yeni takimetre özellikli kronograf ve XL bulunuyor. Ayrıca, bundan böyle saat arayüzünü Apple Watch’lar arasında paylaşmak da mümkün olacak. Üçüncü taraf uygulamalar için uygulama başına birden fazla komplikasyon desteği de sağlanacak.

watchOS 7

Antrenman modu daha fazla hareket için destek sunmaya devam ediyor. Son eklenenler arasında ise Dans, Temel Eğitim, Fonksiyonel Güç Antrenmanı ve Soğuma yer alıyor. iPhone entegrasyonu ileyse beklenen dahili uyku takibi özelliği sonunda geliyor. Apple Harita ise seçilmiş şehirlerde bisiklet rotaları sunacak.

Yeni el yıkama otomatik tespiti ve geri sayım özelliği ise Covid-19 salgını sürerken ellerinizi en az 20 saniye yıkamanız gereken dönemde elinizi yıkadığınızı algılayıp geri sayarak size yardımcı olacak.

watchOS 7 Güncellemesi Alacak Apple Watch Modelleri

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5 ve üstü

İlginizi çekebilir: TSMC, iPhone 12 İçin 5nm A14 Bionic Çip Üretimine Başlıyor