Anasayfa Haber Project CARS 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Project CARS 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Project CARS 3 çıkış tarihi

Otomobil oyunları sevenlerin merak ettiği Project CARS 3 çıkış tarihi resmi olarak açıklandı.

Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen Project CARS 3 bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda yayınlanan tanıtım videosu ile birlikte duyurulmuştu. Ancak yayınlanan kısa tanıtım videosunda Project CARS 3 çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgiye yer verilmemişti. Otomobil tutkunları yayıncı firma tarafınca yapılacak olan duyuruya odaklanmışken, bugün beklenen açıklama geldi. Yayıncı firma tarafınca yapılan açıklamada serinin üçüncü oyununun 28 Ağustos 2020 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için çıkacağı duyuruldu.

Project CARS 3 Fragmanı:

Project CARS 3 Nasıl Olacak?

Birçok yenilik ile beraber gelecek olan serinin üçüncü oyununda hem sokak yarışları hem de organize yarışlar yapabileceksek. Ek olarak, kendi yarış kahramanınızı da kişiselleştirebileceğiniz oyunda, aynı zamanda baştan aşağıya yenilenen kariyer modu da oyunculara sunulacak.

Yenilenen kariyer modunun haricinde yeni oyunla birlikte Project CARS serisinin eksiği olan araç geliştirmeleri için de bazı yenilikler oyuncular sunulacak. Bildiğiniz gibi serinin önceki oyunlarında sadece aracın performansını özelleştirebiliyorduk. Ancak serinin yeni oyunuyla beraber oyuncular motor, egzoz, süspansiyon gibi detayların yanı sıra artık aracın görünümünü de detaylı olarak kişiselleştirebilecekler.

Tüm bu yeniliklerin haricinde serinin yeni oyununda 24 saatlik zaman döngüsüne ve dinamik mevsim yarışlarına da yer verilecek. Bununla beraber gelişmiş yapay zekaya da sahip olacak olan oyun, bilgisayarda 12K doku gibi gelişmiş görüntü özelliklerine de sahip olacak.

İlginizi çekebilir: Need For Speed Hot Pursuit Remastered Duyurulabilir