Anasayfa Haber Slack Connect Duyuruldu

Slack Connect Duyuruldu

Slack Connect

Slack Connect, 20 şirketin bir kanalda sohbet etmesinin yeni yolunu sunuyor.

Slack, kanallar üzerinden şirket içi iletişim kurulması için öne çıkan bir araç. Platform bu sayede şirketlerin e-posta trafiğini de en aza indirilmesini sağlıyor. Şimdi ise geliştirilmesi 4 yıl süren Slack Connect ile servisin yetenekleri bir sonraki aşamaya geçiyor.

Slack Connect

Connect, kullanıcılarının kolayca diğer şirketlerle veya üçüncü taraflarla yani harici iş ortakları, müşteriler, satıcılar ve diğerleri ile bağlantı kurmasını mümkün hale getiriyor. Yeni özellik bir kanalda 20 şirkete kadar destek sunuyor. Hatta daha sonra bu sayının artırılması planlanıyor. Paylaşılan kanallar özelliğinin üzerine kurulan Connect ile sunulan yeni yeteneklerin iş ortaklarıyla çalışmak için güvenli iletişim ortamı sağlanacağına ve bu özelliğin iş ortaklığında e-postanın yerini alabileceğini öne sürülüyor.

Güvenlik içinse kurumsal seviyede güvenlik özellikleri ve uyumluluk standartları kullanıldığı belirtiliyor. Şirketlerden yöneticilerin kullanıcılar için veri ve erişim politikalarını izleyip kontrol etmesi de sağlanıyor. Amazon Web Servisleri (AWS)’nden Kurumsal Anahtar Yönetimi ise yaz sonunda sağlanacak. Servis sayesinde istenmeyen veya olta e-postalarından da kurtulunmuş olacak ve sadece kanaldaki onaylanmış kullanıcılardan mesaj alınabilecek. Ayrıca, Outlook ve Google Takvim entegrasyonları üzerinden toplantı planlamaları da gerçekleştirilebilecek. Şirketler bir kanala geçmiş dosyaları ve belgeleri de satıcılar için görünür olarak ekleyebilecek.

Slack Connect

Connect ile tedarik zincirlerinin yönetimi, kritik güncellemelerin paylaşımı ve işlemlerin optimize edilmesi sağlanabilecek. Planları yinelemek ve teslimat kalemlerinden çıkış yapmak için ortaklarla birlikte çalışılabileceği gibi sorunları hızlıca devreye almak ve en büyük müşteriler için birinci sınıf destek sağlamak da yapılabilecekler arasında.

Son olarak, ücretli müşteriler için Slack Connect’in şu anda sunulduğunu belirtelim. Bakalım, Microsoft Teams gibi rakipler bu hamleye nasıl karşılık verecek?

İlginizi çekebilir: Zoom Herkes İçin Uçtan Uca Şifreleme Sözü Verdi