Anasayfa Haber Animal Crossing: New Horizons İçin Yaz Güncellemesi Geliyor

Animal Crossing: New Horizons İçin Yaz Güncellemesi Geliyor

Animal Crossing: New Horizons için gelen yeni güncellemeler deniz canlıları, yeni yüzler ve denizkızı temalı mobilyalar gibi çeşitli yeni eşyalar, yüzme ve dalış yapma gibi yeni özellikler sunacak.

Yüzme ve Dalış – Animal Crossing: New Horizons’a gelecek yüzme ve dalış özellikleri ile deniz şortunu alan oyuncular ada deniz yaşamı ile tanışabilirler. Adalarının kıyılarındaki davetkar sularda yüzerken, oyuncular adalarının ekosisteminde yaşayan deniz canlılarını keşfetmek ve toplamak için dalış yapabilirler. Müzeye olası eklemeler arayıp keşifler bağışlarken Blathers’tan eğlenceli gerçekler duymaya değer.

Pascal Ödüllü Tarifler Getirir – Yüzerken oyuncular yeni biriyle tanışabilir! Dost ziyaretçi Pascal deniz kabuklarını seviyor gibi görünüyor ve eğer oyuncular dalış sırasında birini keşfederse, buna sahip olup olamayacağını soracaktır. Bir teşekkür olarak, denizkızı temalı DIY tariflerinden bazılarını paylaşacak.

Gulliver? – Ücretsiz güncellemeyi indirdikten sonra, tanıdık görünen, ancak biraz farklı biri, korsan benzeri kıyafetlerle bazen kıyıda görünür. Oyuncular ona yardım teklif ettikten sonra, yardım için minnettarlığını göstermek için özel bir ödül gönderecek.

Diğer yaz güncellemesinin ise Ağustos ayı başlarında yayınlanması planlanıyor.