Anasayfa Haber AMD, Ryzen 3000 ile Assassin’s Creed Valhalla Hediye Edebilir

AMD, Ryzen 3000 ile Assassin’s Creed Valhalla Hediye Edebilir

Assassin’s Creed Valhalla

Son sızıntılara göre belirli perakendecilerden 3000 serisi Ryzen 7 ve Ryzen 9 işlemci alanlar, Assassin’s Creed Valhalla’ya ücretsiz sahip olabilecek.

AMD, bilgisayar donanımı alan müşterilerini sürekli çeşitli promosyonlarla desteklemeye devam ediyor. Son promosyon kapsamında Ryzen 3. nesil işlemci alanlara Horizon Zero Down hediye ediliyordu. Ancak bu oyun promosyonu birkaç gün içinde sona erecek (30 Haziran 2020) ve bu nedenle yeni promosyonlar hazırlanıyor.

Kırmızı ekip yeni kampanyasını duyurmaya hazır görünüyor. Önceki oyun promosyonunun aksine, şirket bu sefer 3000 serisi Ryzen 7 ve Ryzen 9 işlemci alımlarına Assassin’s Creed Valhalla hediye edebilir. Ryzen 3 ve Ryzen 5 serisi bir işlemci alana farklı bir kampanya uygulanabilir ancak bundan henüz emin değiliz. Üstelik bu pakete 7 Temmuz’da satışa çıkacak XT serisi işlemciler de dahil.

Ryzen 3000 Assassin’s Creed Valhalla

Geçmişte olduğu gibi, yeni paket sınırlı bir süre boyunca ve sadece belirli katılım sağlayan perakendeciler için geçerli olacak. Ryzen 3000 XT serisi listeye dahil edildiğinden dolayı promosyon duyurusu 7 Temmuz tarihini bulabilir. Assassin’s Creed Valhalla ise 2020 tatil sezonunda çıkış yapacak.

İlginizi çekebilir: Epic Games Store, 61 Milyon Aylık Aktif Kullanıcıya Ulaştı