Oyuncular tarafından merak edilen Crysis Remastered çıkış tarihi ve fragmanı sızdırıldı.
Kısa bir süre önce yapılan açıklamayla beraber Crysis Remastered’ın 1 Temmuz tarihinde çıkış fragmanının yayınlanacağı resmi olarak duyurulmuştu. Yapılan bu açıklamanın hemen ardından serinin hayranları fragman için geri sayıma başlamışken, bugün ise merakla beklenen Crysis Remastered çıkış tarihi ve fragmanı sızdırıldı.
Microsoft Store kaynaklığı olduğu belirtilen sızıntıda ise Remastered versiyonun 23 Temmuz tarihinde satışa çıkacağı belirtiliyor. Aynı zamanda yapılan sızıntıyla beraber oyuna ait ilk ekran görüntüleri de gün yüzüne çıktı. Bu kısımda ise oyunun yenilenen dokuları ve geliştirilen grafikleri göze çarpan ilk detaylar arasında yer alıyor.
Bununla birlikte PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformlarına geleceği açıklanan oyunun boyutunun ise 7 GB olacağı söyleniyor. Tabi şimdilik Crytek cephesinden söz konusu sızıntı ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadığını da belirtelim. Ancak Crytek’e yakınlığıyla bilinen birçok kaynağın bu tarihi ve sızdırılan bilgileri doğruladığına şahit olmaktayız.
Yaklaşık 13 yıl kadar önce piyasaya sürülen Crysis, hem etkileyici grafikleriyle hem de oynanış mekanikleriyle oyuncuları kendine hayran bırakmıştı. Aynı zamanda sahip olduğu Türkçe seslendirmeyle de özellikle ülkemizde oyunseverler tarafından sevilerek oynanan Crysis, aradan geçen 13 yılın ardından baştan aşağıya yenilenerek yeniden sistemleri zorlamaya geliyor. Son olarak hemen aşağıdan CryEngine 5.6 oyun motoruna ve ışın izleme gibi son teknolojilere ev sahipliği yapan oyunun sızdırılan fragmanını izleyebilirsiniz.
Sızdırılan Crysis Remastered Fragmanı:
https://youtu.be/X6li36hUwxc
Ekran Görüntüleri:
İlginizi çekebilir: PS Plus Temmuz 2020 Oyunları Belli Oldu
Merak ettigim tek şey optimizasyonu. Çünkü 2007 de ekran kartlari ve işlemciler ağlarken aldigimiz keyifi alamayacagimizdan eminim.
Ben bir farklılık göremiyorum. Çok daha iyisini beklerdim.
Kalbim kırık..
https://media3.giphy.com/media/d2lcHJTG5Tscg/giphy.gif
Eger gercekten boyle geliyosa hic gelmesin butun dunyaya rezil olurlar cunki hic degisiklim goremedim ve bu beni cok uzer gercekten…
Gelmiyor zaten, ertelendi. Sızdırılan fragmanı izleyen herkes grafiklerin kayda değer iyileşmediği gördü ve haliyle tepkisini koydu. Grafiklerin üzerinde daha fazla çalışacaklarını söylediler ve bir açıklama yaptılar. Bence de olması gereken buydu. Umarım güzel şeyler görebiliriz.