Anasayfa Haber Galaxy Fold Lite Çıkış Tarihi 2021 Yılına Kalmış Olabilir

Galaxy Fold Lite Çıkış Tarihi 2021 Yılına Kalmış Olabilir

Galaxy Fold Lite Çıkış Tarihi

Uygun fiyatlı olması beklenilen Samsung Galaxy Fold Lite çıkış tarihi için kötü haber geldi.

Samsung tarafından tanıtılması merakla beklenilen Galaxy Fold Lite gecikecek gibi gözüküyor. İddialara göre, Galaxy Fold Lite çıkış tarihi gelecek yıla kalmış durumda. Cihazın, katlanabilir telefon piyasasında Galaxy Fold ile kıyaslandığında nispeten daha uygun fiyatlı bir seçenek olması beklendiğini de hatırlatalım.

Galaxy Fold Lite fiyatı olaraksa 1.100 dolar beklentisi oldukça yüksek. Ürünün Galaxy Z Flip gibi değil de Galaxy Fold gibi katlanması durumunda ise bu fiyat çoğu kullanıcı için daha cezbedici olabilir. Uygun fiyatlı katlanabilir telefon hakkında söylentiler ise geçtiğimiz ay alevlenmeye başlamıştı. Cihazın fiyatını düşürmek içinse kamera ve ekrandan tasarrufa gidilecek gibi gözüküyor. Cihazın sadece iki kameraya sahip olması ve 5G bağlantı sunmaması beklense de kapak ekranının Galaxy Fold’dan daha ince olması yüksek ihtimal.

Bu ertelemede ise Galaxy S20 serisinin hayal kırıklığı yaratan satışlarının etkisinin olabileceği paylaşılıyor. Covid-19 salgını ve günümüz küresel ekonomi koşullarında tüketiciler akıllı telefonlara ilgi göstermedi. Haliyle Samsung da bu cihazını gelecek yıl sunmaya karar vermiş olabilir. Galaxy Fold 2 çıkış tarihi içinse Ağustos ile başlayan 3 aylık periyota işaret ediliyor.

İlginizi çekebilir: Galaxy Fold 2 Fiyatı Ortaya Çıktı