Anasayfa Video Philips PH805 Kablosuz Kulaklık İncelemesi

Philips PH805 Kablosuz Kulaklık İncelemesi

Philips PH805 sunduğu özellikler dikkate alındığında tam bir fiyat performans kulaklığı olmayı amaçlıyor.

Eğer kablosuz bir kulaküstü kulaklık satın almak isterseniz birçok uygun fiyatlı seçeneğiniz bulunuyor. Ama gürültü engelleme sunsun, Bluetooth 5 ile hızlı bağlantı sunsun, ergonomi açısından sorun yaratmasın ve en önemlisi kaliteli dinlemeye deneyimi sunsun derseniz fiyat aralığınız kolayca 2.000 – 2.500 TL üzerine çıkabiliyor.

İşte Philips PH805 tüm bu özellikleri bir araya getirmesinin yanı sıra, benzer özelliklere sahip rakiplerinden çok daha uygun fiyatlarla satın alınabiliyor.

Tasarım

PH805 kutudan şık bir taşıma çantası ile beraber çıkıyor. Tasarımsal açıdan tamamen katlanabilir yapıda olan kulaklık, kolayca çantasına sığıyor ve böylece çantanızda da çok fazla yer kaplamıyor. Plastik kasa olmasına rağmen bu plastik kesinlikle kalitesiz hissettirmiyor. Ayrıca kulaklığın dayanıklılığını artırmak için kayışın içerisindeki sürgü metalden yapılmış. Yani esnek olmasının yanı sıra, aynı zamanda dayanıklı bir model.

Hem kulaklık kısımları hem de kafa bandı suni deriden yapılmış. Philips PH805 son derece rahat ve konforlu yapı sunmayı başarıyor. Bu ergonomi çok önemli çünkü PH805 30 saate yakın dinleme süresi verebiliyor. Eh, elinizde böyle bir pil ömrü olduğunda rahatsız olmadan uzun süre kulaklığı kullanmak istiyorsunuz. Philips’in bu noktada iyi bir deneyim sunduğunu görebiliyoruz.

Philips PH805, kablosuz kulaklık

Donanım ve Performans

PH805 bağlantı teknolojisi olarak Bluetooth 5.0 kullanıyor. Yüksek hızlı ve kaliteli bağlantı sayesinde cihazın 40mm kulaklık sürücülerinden sonuna kadar faydalanabiliyorsunuz. Hi-Res Audio, yani yüksek çözünürlüklü ses desteği ile Tidal gibi platformlarda daha iyi dinleme deneyimi yaşıyorsunuz. Kulaklığın frekans aralığı 7 Hz – 40 kHz aralığında ve bu aralık hem tiz hem de bass’larda dinlediğiniz müziğe daha iyi odaklanmanızı sağlıyor.

 

Bu ses kalitesini yumuşak müzik geçişlerinde kolaylıkla hissedebiliyorsunuz. Diğer taraftan Philips PH805’in en iyi olduğu alan kesinlikle vokal sesleri. Gördüğüm kadarıyla birçok kulaklık bu noktayı atlıyor ama müzik dinlerken veya podcast dinlerken vokalin önemi hayli yüksek. Philips PH805’in bu yönünü gerçekten çok takdir ettim.

Philips PH805, kablosuz kulaklık

Pil Ömrü

Kulaklığı yüzde 100’e şarj ettiğinizde 30 saatlik bir dinleme süresine kavuşuyorsunuz. Eğer aktif gürültü engellemeyi açarsanız bu süre 25 saate düşüyor. Normalde gürültü engellenirken pil süresinin daha çok düşmesini beklerdim ama Philips bu sorunu çözmüş gibi görünüyor. Philips PH805’i 2 saat kullanabilmek için sadece 5 dakika, 6 saat kullanabilmek için 15 dakika şarj etmeniz yeterli oluyor.

Sonuç olarak Philips PH805 kutusunun üzerinde ne yazıyorsa onu yapıyor ve gerçekten de çok iyi bir fiyat performans kulaklığı olmayı başarıyor. Eğer yeni nesil bağlantı teknolojileri, ANC ve kaliteli ses özelliklerini daha uygun fiyata satın almak istiyorsanız, Philips PH805 ilk seçimlerinizden biri olmalı.

PH805 Kablosuz Kulaklık modelini bu bağlantı üzerinden satın alabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Philips Brilliance 329P9H Monitör İncelemesi