Anasayfa Haber WhatsApp Masaüstü ve Web Karanlık Mod Desteği Sunmaya Başladı

WhatsApp Masaüstü ve Web Karanlık Mod Desteği Sunmaya Başladı

WhatsApp Masaüstü Karanlık Mod

WhatsApp Masaüstü ve Web sürümleri için resmi karanlık mod desteğinin yanı sıra bazı geliştirmeler geldi.

Facebook çatısı altında operasyonlarını sürdüren mesajlaşma servisi WhatsApp, önümüzdeki haftalarda çeşitli platformda uygulamasının sunacağı yeni özellikleri duyurdu. Özellikle sonunda WhatsApp Masaüstü ve Web karanlık mod desteğinin resmiyet kazanması dikkat çekiyor.

Diğer geliştirmeler arasında ise animasyonlu çıkartma paketleri ile konuşmalara daha fazla eğlence ve anlam katılabilecek. Özelliğin rakip servis Telegram tarafından 1 yıl önce sunulduğunu da not olarak düşelim. Yeni kişiler eklemek için QR kodlar desteği de kullanıcıları elle telefon numarası girmekten kurtaracak. Bu özelliğin ise yakında geleceğini belirtelim.

WhatsApp birden fazla kişiyle görüşme yapıyorsanız, daha büyük bir pencerede görmek istediğiniz kişiye basılı tutarak tek bir video akışına odaklanmayı da mümkün kılıyor. Sekiz veya daha az üyesi olan gruplara video görüşmesi simgesi de eklenerek grup çağrılarının başlatılması kolaylaştırılmış.

Son olarak, Nokia 8110 gibi bir KaiOS telefonu kullanıyorsanız servis kullanıcıların 24 saat sonra kaybolan güncellemeleri paylaşmasına izin veren WhatsApp Durumu için de destek eklemiş durumda.

İlginizi çekebilir: WhatsApp’a Çoklu Cihaz Desteği Geliyor