Anasayfa Haber Worms Rumble Duyuruldu

Worms Rumble Duyuruldu

Worms Rumble

Worms bu defa battle royale modu da sunan Worms Rumble ile dönüyor.

1995 yılından bu yana sağlam bir hayran kitlesi olan Worms bu defa farklı bir şekilde dönüş yapıyor. Daha önce taktik sıra tabanlı mücadeleler verilen oyun şimdi ise gerçek zamanlı battle royale modu da sunacak. Oyunun adı ise Worms Rumble olarak duyuruldu.

Sony PlayStation Indies etkinliğinde duyurulan Worms Rumble’da üçer kişilik takımlardan toplamda 32 oyuncu karşı karşıya gelecek. Diğer battle royale oyunlarında olduğu gibi arena maç ilerledikçe küçülecek. Başka bir oyuncu Last Worm Standing olarak adlandırılan solo sıra modunda solucanınızı ortadan kaldırdığında maçta kalıp sonuna kadar izlemeye devam edebilecek ya da başka bir oyun için sırada bekleyebileceksiniz. Last Squad Standing modunda ise takım arkadaşlarınız solucanınızı canlandırabilecek. Daha geleneksel bir oyun deneyimi isteyenler içinse maç sona ermeden önce mümkün olduğunca çok elemeye ihtiyaç duyacağınız bir Deathmatch modu da olacak.

Team17 sıra tabanlı değil de gerçek zamanlı değişime uyum sağlamaları için solucanların hızını da değiştirmiş. Worms Rumble’da solucanlar yuvalanacak, duvarlardan zıplayacak ve gelen mermilerden kaçacak. Öte yandan, bu hareketler dayanıklılık çubuğuna etki edecek.

Worms Rumble bu yılın sonunda PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacak. Oyunun çapraz platform desteği sunacağını da belirtelim. Başka platformlar içinse şimdilik detay verilmiyor.


İlginizi çekebilir: Fortnite: Save the World Erken Erişim Sürecinden Çıktı