Anasayfa Haber Samsung Sterilizasyon Özellikli Kablosuz Şarj Kutusu Üretti

Samsung Sterilizasyon Özellikli Kablosuz Şarj Kutusu Üretti

Samsung Sterilizasyon Özellikli Kablosuz Şarj Kutusu

Samsung, Covid-19 önlemleri için geliştirdiği sterilizasyon özellikli kablosuz şarj kutusu ile %99 başarı vaat ediyor.

Covid-19 salgını sonrasında hayatımızda belki de hiç olmadığımız kadar hijyene önem verir olduk. Eve geldiğimizde kendi temizliğimizin yanı sıra yanımızdaki eşyaların da temizliği konusunda da titizleştik. Dışarıda çokça dokunduğumuz akıllı telefonların temizliğine de özen gösteriyoruz. Samsung sterilizasyon özellikli kablosuz şarj kutusu da böyle bir dönemde imdada yetişecek cinsten. ITFIT UV Sterilizer adlı cihazın 10 dakika içerisinde bakterilerin yüzde 99’unu yok ettiği ifade ediliyor.

Beyaz bir kutu formundaki ürün, Galaxy S20 Ultra modelinin bile yerleştirileceği kadar büyük bir alana sahip. ITFIT UV Sterilizer’ı sadece Samsung akıllı telefonlar ile değil Galaxy Buds ve Galaxy Watch gibi cihazlarla da kullanabiliyorsunuz. Cihazlarınızı kutuya yerleştirdikten sonra bir USB-C güç kaynağına bağlayıp düğmeye basmanız ile işlem başlıyor. Bütünleşik 10 watt Qi şarj cihazı cihazların şarjı için gerekli gücün iletimine de başlıyor.

Bu arada ürünün resmi Samsung tasarımı olmadığının altını çizelim. Şirket ürünü alt markası olan ITFIT şirketi ile gerçekleştirdiği iş birliği aracılığıyla satıyor. Kutunun üzerinde de “Samsung için tasarlandı” ibaresine yer veriliyor. Samsung ürünün SARS-CoV-2 yani yeni tip koronavirüsü kesin olarak yok ettiğini belirtmiyor ancak yakın zamandaki araştırmalar, UV lambaların havadaki koronavirüslerin yüzde 99.9’undan fazlasını yok ettiğini söylüyor.

Şu an için sadece Tayland’da yaklaşık 51 dolar fiyat ile satılan ürünün diğer ülkelerde satılıp satılmayacağı ise belirsiz.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Buds Live Temmuz Ayında Tanıtılabilir