Anasayfa Haber Horizon Zero Dawn PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

Horizon Zero Dawn PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

Horizon Zero Dawn PC Çıkış Tarihi

Sony Interactive Entertainment ve Guerilla Games tarafından Horizon Zero Dawn PC çıkış tarihi açıklandı.

Uzun süre PlayStation 4 platformuna özel kaldıktan sonra Horizon Zero Dawn sonunda PC platformuna da ayak basıyor. Merak edilen Horizon Zero Dawn PC çıkış tarihi de Sony Interactive Entertainment ve Guerilla Games tarafından duyuruldu. Buna göre, açık dünya rol yapma oyunu 7 Ağustos tarihinde PC oyunları ile buluşmuş olacak.

Tabii ki Horizon Zero Dawn Complete Edition sürümü PC platformuna özel bazı özellikler de sunuyor. Kilitsiz kare oranı, ultra geniş çözünürlüklü ekranlar için destek, kapsamlı grafik ve kumanda kişiselleştirme seçenekleri ve benchmark aracı bu ekstralar arasında. Dinamik yapraklar ve iyileştirilmiş yansımalar da PlayStation 4 sürümüne göre farklı geliştirmeler olarak doğrulandı.

Complete Edition ana oyunun yanı sıra Frozen Wilds genişleme paketi ve diğer ekstralara da sahip olacak. Paketin içeriği ise şöyle: Horizon Zero Dawn, The Frozen Wilds genişleme paketi, Carja Storm Ranger Outfit & Carja Mighty Bow, Carja Trader Pack, Banuk Trailblazer Outfit & Banuk Culling Bow, Banuk Traveller Pack, Nora Keeper Pack ve dijital sanat kitabı.

Horizon Zero Dawn Complete Edition ön siparişleri Steam ve Epic Games Store platformunlarında alınmaya başladı. Her iki platformda da oyun 77 TL fiyat etiketi taşıyor.


İlginizi çekebilir: Death Stranding PC Sistem Gereksinimleri